Mioara Roman ar fi împlinit astăzi 84 de ani. Mesajul emoționant transmis de Oana: „Sper sa sărbătorești în Ceruri. Te iubesc, mama!”

Data publicării:
Mioara și Oana Roman, captură video Instagram
Descriere foto: Mioara și Oana Roman, captură video Instagram

Oana Roman a postat pe rețelele de socializare un mesaj plin de emoție, care le reamintește tuturor de mama sa.

Mioara Roman, care s-a stins din viață pe 23 februarie 2024, ar fi împlinit pe data de 19 aprilie vârsta de 84 de ani. Acest lucru a fost reamintit de Oana, fiica acesteia, care își dorește să-i ducă mai departe numele mamei sale și să le reamintească tuturor de ea cu fiecare ocazie posibilă. Astfel, încă de la primele ore ale dimineții, vedeta a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, alături de un videoclip plin cu fotografii de colecție cu cele două. În urmă cu câteva zile, Oana Roman își sărbătorea și ea ziua de naștere, fiind prima aniversare fără mama sa.

„Azi mama ar fi împlinit 84 de ani. Sper sa sărbătorești în Cerurile Sfinte cu cei dragi ai tai pe care i-ai reîntâlnit acolo.. Te iubesc mama!”, a scris Oana pe Instagram, alături de un videoclip în care a pus mai multe fotografii de colecție cu cele două.

Te-ar putea interesa și: Este doliu în familia Clejanilor! Au primit vestea tragică înainte de a urca pe scenă: „Nu știam cum să-i spun”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oana Roman (@oanaromanelisei)

Discuții aprinse între Oana și Catinca, după înmormântarea Mioarei Roman

Chiar dacă cele două surori au făcut pace, după mai multe discuții aprinse avute în trecut, și au decis să aibă cea mai bună colaborare, pentru a depăși cât mai bine decesul care le-a umbrit fericirea, declarațiile făcute de Catinca după înmormântarea Mioarei au făcut-o pe Oana să răbufnească din nou. 

„Atunci când tu nu faci nimic, nu te implici cu nimic, nu plătești nimic, nu te interesează nimic și totuși ești nemulțumit de ce face celălalt, care se implică 100%, plătește 100%, se ocupă 100%, duce povara 100% singur. Și cu toate astea, tu ești nemulțumit. Ba mai mult, comentezi, spui că ai fi făcut altfel, că nu a fost bine așa. Asta este meteahna multora dintre noi, voi. Cred că înainte să comentăm deciziile și viața celorlalți ar trebui să ne gândim dacă noi am făcut ceva, dacă noi ne-am implicat, dacă am ajutat, dacă am cumpărat măcar o floare sau am aprins măcar o floare pentru cineva.”, le-a transmis Oana Roman fanilor pe rețelele de socializare. 

VEZI și: „Am doar un apartament lăsat de tata”. Adevărul despre averea Catincăi Roman: „Am avut perioade în care am fost foarte rău cu banii”

Declarațiile inițiale făcute de Catinca

Astfel, din declarațiile inițiale ale Catincăi se vede cum aceasta a spus faptul că și-ar fi dorit ca întregul eveniment funerar să fie unul mult mai liniștit și mai discret, față de cum s-a întâmplat, de fapt.

„Așa cum i-am respectat dorința Oanei de a-i face o înmormântare mai fastuoasă, nu a fost o înmormântare normală, a fost mai publică. Faptul că ea și-a dorit să fie într-un anumit fel, mi-a și spus direct și am înțeles, a fost modul ei de a trece mai ușor peste acest lucru sau de a o onora pe mama. Eu aș fi organizat puțin altfel, mai discret, dar nu e ceva de condamnat, fiecare este altfel.”, a declarat Catinca Roman, în cadrul emisiunii După faptă și răsplată.

Te-ar putea interesa și: Petre Roman nu a salutat-o pe Catinca, la priveghiul mamei sale: „Am trăit 34 de ani în aceeași casă, dar nu am vorbit cu el”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel