Mioara Roman, operată în aceste momente. De ce a ajuns din nou pe mâinile medicilor

Data publicării:
Mioara Roman și Oana Roman, foto Facebook
Descriere foto: Mioara Roman și Oana Roman, foto Facebook

Oana Roman a ajuns din nou cu mama ei la spital. Mioara Roman este operată în aceste momente.

Mioara Roman a fost operată de urgență în urmă cu o lună pentru a i se inlătura colecistul. La acea vreme, fiica sa Oana anunța cu îngrijorare problemele de sănătate prin care trecea mama sa. 


„Am zis că astăzi nu ies din casă pe frigul ăsta îngrozitor, dar a trebuit să ies, pentru că trebuie să mă duc la mama la spital să-i duc medicamentele. Din păcate, ea nu a fost externată astăzi sau ieri, cum credeam. Din păcate, va mai sta câteva zile la spital pentru că va suferi o intervenție laparascopică pentru a i se înlătura colecistul, pentru că avea această problemă și devenise urgentă”, spunea Oana Roman acum o lună pe rețelele de socializare.

În urmă cu câteva zile, Oana Roman le-a mărturisit fanilor că că mama sa a avut un punct de grăsime care s-a tot mărit, iar într-un final s-a infectat, iar acum trebuie operat.

”Din păcate trebuie să-i mai fac o mică intervenție. A făcut un punct de grăsime care s-a mărit, s-a mărit, și pentru că nu m-am dus la timp cu ea să-l scoată a început să se infecteze și trebuie tăiat cu laserul. Până atunci trebuie să facă un tratament cu antibiotic.”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Acum, Oana Roman a ajuns cu mama ei la spital pentru a face intervenția chirurgicală, care nu este una gravă, însă necesită făcută cât mai repede. Oana Roman le-a spus fanilor că are încredere în medici și că este sigură că totul va fi bine.

”Așa cum v-am zis, am ajuns cu mama la doctor și astăzi o să-i fac această intervenție și să sperăm că totul va fi bine. Am mare încredere, nu va fi o intervenție foarte complicată”, a spus Oana Roman în această seară pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel