Minune în familia Irinei Loghin. Fiica artistei a născut o fetiță, la 43 de ani: „Să aibă și ea tăria asta”

Data publicării:

Irina Loghin spune că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, după ce a devenit bunică. Fiica ei a reușit să aducă pe lume o fetițp, după o lungă așteptare. 

Irina Loghin a devenit bunică pentru prima dată, la 83 de ani. Artista are doi copii, iar fiica, Iricuna, este cea care a fericit-o pe artistă. Micuța nepoată are doar trei luni și este un copil extrem de dorit, de întreaga familiei, fiica artistei încercând de multă vreme să devină mamă. 


„În fiecare dimineață când mă trezesc îi mulțumesc Lui Dumnezeu pentru această mare bucurie din viața mea. Mi-am dorit atât de mult nepoți. Pot spune că este cea mai mare bucurie din viața mea, după ce i-am adus pe lume pe Ciprian și Irinuca. Nepoțica mea, Ana, a împlinit ieri 3 luni. Este nepoțica din partea Irinucăi. De când a venit pe lume parcă am uitat de toate necazurile și relele, că nici noi nu suntem scutiți de astea… Nu locuiesc cu ei, dar merg în fiecare zi să o văd pe nepoțică”, a spus Irina Loghin, pentru UNICA.RO, fericită că a devenit bunică.

Sfatul pe care i l-a dat fiicei sale, după ce a devenit mamă

„I-am povestit Irinucăi, după ce i-am născut pe ei, și plângeau, ca orice copil, doctorițele de la spital îmi spuneau: ‘Intrați în baie și dați drumul la robinet încât să nu auziți cum plânge. Aveți tăria asta. Este greu, dar dacă aveți tăria asta o să va fie mai ușor. Prima zi plânge tare, a două zi mergeți iar în baie și dați drumul la apă, va plânge mai puțin, a treia zi și mai puțin, iar a patra zi… deloc’. Așa s-a întâmplat. I-am spus Irinucăi să aibă și ea tăria asta. Este cel mai frumos sentiment, cel de bunică. Doresc tuturor să aibă parte de așa bucurie în viață”, a spus Irina Loghin, în exclusivitate, pentru UNICA.RO, după ce a devenit bunică.

VEZI ȘI: Ce mănâncă Irina Loghin de sărbători. Artista este vegetariană: „Nu am fost niciodată carnivoră. Mâncam că nu aveam încotro”

 

Fiica Irinei Loghin a urmat un tratament ca să poată deveni mamă

Blestemul din familia Irinei Loghin. Fiica artistei a trăit aceeași dramă ca mama sa. A reușit să devină mamă abia după mai multe tratamente medicale.


În urmă cu un an, fiica Irinei Loghin a vorbit pentru prima oară despre drama prin care trecea și despre încercările eșuate de a avea un copil. 


Irinuca, fiica celebrei artiste de muzică populară Irina Loghin, a încercat din răsputeri să rămână însărcinată. A apelat chiar și la ajutorul medicilor și a urmat tratamente chinuitoare pentru a-i putea oferi un nepoțel mamei sale. 


”Dorim ca anul acesta să-i facem un nepoțel mamei. Ne chinuim foarte mult să-i îndeplinim dorința. Am mers la medic, urmez un tratament. Medicii fac și ei ce pot, acum trebuie să mai vrea și Dumnezeu. Nu e o problemă medicală, suntem sănătoși amândoi, dar bebelușul se lasă așteptat”, a declarat Irinuca la Antena Stars, în 2021. 

VEZI ȘI: Irina Loghin a dezvăluit "poțiunea magică" care i-a întărit imunitatea: "Beau în fiecare dimineață"

Drama prin care a trecut  Irinuca a fost resimțită și de mama sa. Cântăreața de muzică populară nu a putut rămâne însărcinată prea ușor, însă după un tratament medical, a adus pe lume doi copii, pe Irinuca și pe Ciprian Cernea.

“Pe la 35 de ani, când m-am dus într-un turneu la Cluj, m-am interesat ce pot să fac, aflasem că la Cluj sunt profesori foarte buni. M-am dus la un profesor ginecolog, ca să îmi facă un consult. Mi-a dat un tratament de șase luni, mi-a făcut histerosalpingografia. Îţi introduce un lichid, o soluţie în uter, care este înfiorătoare, ustură așa de tare! El a observat că am avut o răceală în copilărie, foarte puternică și netratată la timp. Această analiză era și un tratament, deoarece îmi introdusese lichidul acela și am devenit fertilă. Imediat, la nicio lună de zile, am rămas însărcinată”, a scris Irina Loghin, în cartea “Viața mea este ca un cântec”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel