Irina Loghin a dezvăluit "poțiunea magică" care i-a întărit imunitatea: "Beau în fiecare dimineață"

Data actualizării: | Data publicării:
Irina Loghin, sursa facebook
Descriere foto: Irina Loghin, sursa facebook

Irina Loghin a dezvăluit secretul care o ține în forma la 82 de ani și care a ajutat-o în perioada în care a fost infectată cu COVID-19.

Irina Loghin pare să fi descoperit secretul tinereţii fără bătrâneţe. Are 82 de ani, dar arată mult mai tânără, totul datorită unei alimentaţii sănătoase, dar şi a trucurilor de înfrumuseţare pe care le-a respectat, cu sfinţenie, toată viaţa. Irina Loghin a dezvăluit câteva dintre secretele sale de întreţinere şi înfrumuseţare. Mai mult decât atât, interpreta de muzică populară a spus că prepară în fiecare dimineață o "porțiune magică" ce o ferește de orice boală și o ajută să se mențină în formă. 

"Totul vine de la alimentație, de la crudități. Eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună", a dezvăluit Irina Loghin la "Vorbește lumea".

Artista a mărturisit că această "porțiunea magică" a ajutat-o și în perioada în care a fost infectată cu COVID-19.

"Am avut gustul și mirosul și niciun fel de durere. Nu m-am speriat. M-am speriat mai rău, că pe atunci te sunau cei de la DSP, trimiteau salvarea. Eram asimptomatică și m-am dus la Matei Balș să repet testul și a ieșit tot pozitiv. M-am internat, mi-am făcut toate analizele. Doctorița mi-a spus, a doua sau a treia zi: Doamna Loghin, mi-e și rușine să vă spun să părăsiți patul, v-au ieșit analizele perfecte, și am plecat acasă", a mai spus artista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel