Minune de Moș Nicolae. Băiețelul lui Dorin Chioțea se reface după accident

Data publicării:
Dorin Chioțea la aniversarea de 4 ani a fiului său, Victor. Foto/Facebook.DorinChiotea
Descriere foto: Dorin Chioțea la aniversarea de 4 ani a fiului său, Victor. Foto/Facebook.DorinChiotea

Jurnalistul Dorin Chioțea a trecut prin clipe de groază în urmă cu 3 săptămâni, când fiul său cel mic a fost lovit de o mașină.

Clipe de coșmar pentru familia jurnalistului Dorin Chioțea. În urmă cu 3 săptămâni, micuțul Victor, în vărstă de 4 ani, a fost lovit grav de o mașină. 26 de minute au așteptat părinții salvarea, timp în care, băiețelul a zăcut pe asfalt într-o baltă de sânge. Acum, bucuria sărbătorilor e și mai mare. Meziul familiei Chioțea își revine rapid. Moș Nicolae a venit și la el, iar zâmbetul puștiului ne arată că este așa cum îi e și numele, victorios. 


„A venit Moș Nicolae! Oricât l-ar țintui la pat ghipsul care-i fixează fracturile de la piciorușe, Victor are zâmbet, energie și se reface pe zi ce trece. Dr Maria Tomiță, chirurg estetician de exceptie, i-a «șters» multe din rănile de pe corp, restul urmând să dispară în vraja timpului. Dr. Roxana Cozubaș, oftalmolog redutabil, i-a vegheat atent lumina ochilor alături de faimosul clinician Florian Baltă. Dr. Alexandru Ulici, ortoped pediatru celebru, spune că operațiile pentru fracturi vor fi uitate rapid. A început bucuria Sărbătorilor!”, scris Dorin Chioțea pe Facebook, în dreptul unei fotografii în care micuțul Victor zâmbește triumfător  și ține în mânuță un steguleț cu numele lui.


Pe 17 noiembrie, Victor a fost lovit de mașina unei vecine, după ce a ieșit în fugă din casă, înercând să prindă cățelul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel