Minodora, schimb de replici cu un fan, după concert. Care a fost motivul răbufnirii: „Nu permit!”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ theXclusive
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ theXclusive

Minodora a dat de pământ cu unul dintre „fanii” săi.

Minodora Muntean, celebra cântăreața din România, a susținut un concert la Eforie Nord, acolo unde a fost „apostrofată” de un fan. Conform declarației sale, a Minodorei, ea a terminat concertul și a așteptat minute bune pentru fanii care doresc să facă poze cu ea. Ea a stat într-o locație vizibilă, iar în timp ce îl aștepta pe partenerul său a mai acordat ceva timp fanilor înfocați care doreau poze. În drum spre plecare, o persoană care stătea la masă i-ar fi cerut artistei să facă o poze, iar cântăreața a refuzat invocând motivul că se grăbește. Supărat, fanul a declarat pe o rețea de socializare că Minodora este o arogantă.

„Rușine, Minodora!”

Mesajul „fanului” a fost unul scurt și succint, dar a fost de ajung pentru celebra Minodora pentru a da de pământ cu insulta acestuia.

“Ești foarte arogantă! Nu ai vrut să faci poze cu noi. Jos pălăria pentru Vali Vijelie, care a făcut poze cu toată lumea. Rușine, Minodora!”, a scris fanul.

Minodora dezminte afirmația fanului

Răspunsul Minodorei a încercat să convingă foarte multă lume că ea are dreptate, iar luxul de amănunte a încurajat fanii să o susțină.

“Răspuns pentru un ,,FAN ÎNFOCAT” , care a fost în aceasta seară la spectacolul meu de la Eforie N și care mi-a scris că sunt arogantă, să îmi fie rușine pt că nu am stat să fac o poză!
Ps : totodată, aviz și celor care nu știu să respecte și cred că li se cuvine tot!

Respectă ca să fii respectat! Apostrofările și jignirile pe nedrept cu mine nu merg pentru că nu permit!”.”Nu aveți dreptate!!! Și nu vă permit să mă apostrofați cu „să îmi fie rușine!”

După ce am cântat, am stat la masa de lângă scena minute bune și am făcut câteva poze cu cei care au venit la mine și au dorit să facă. După ce am făcut aceste poze, am mai stat din nou câteva minute la masa, cu colegii, deoarece soțul meu s-a dus să salute niște prieteni și mi-a spus să îl aștept. De ce nu ați venit la mine să facem poza? Aaaaa… am plecat eu la un moment dat, grăbită pentru că era deja târziu și trebuia să ajung la altă cântare, am trecut pe lângă masa dvs și m-ați rugat să facem o poză…

Da, știu, perfect adevărat! V-am spus: „de ce nu ați venit în față unde eram pentru poză? Acum mă grăbesc, îmi pare rău, pentru că trebuie să ajung la altă cântare, nu mai pot sta!” Însă, știți cum este treaba? Voiați poza așa la „botul calului”, deoarece dvs nu v-ați sinchisit să veniți la mine, deși am stat în fața la scenă și cu cine a dorit poză, am făcut.”
„Veniseră două doamne din Iași… am făcut poza, am stat de vorba cu ele, repet am stat mai bine de 10 minute lângă scenă. M-ați văzut că trec pe lângă masa dvs să plec înspre mașină, (din nou, mă repet, era târziu pentru că stătusem și după soțul) și v-ați gândit, dacă tot trece hai să fac o poză”
Domnule dragă, eu sunt artistul care face poze cu drag și cu plăcere pentru că asta mi-am dorit în aceasta viață, însă trebuie să învățați și faptul că un artist nu trebuie, nu este obligat și nu stă la cheremul dvs! Ok? Voiați cu adevărat o poză, veneați în față și făceam cu plăcere! Vă rog să nu mai intrați pe pagina mea! Datorită faptului că sunt un artist care își respectă publicul v-am acordat atât ”scris”. La felul cum mi-ați spus ”să-mi fie rușine”, trebuia să vă blochez direct! Vă rog, respectuos, să vă blocați singur! Mulțumesc, anticipat!” – a încheiat Minodora, potrivit Unica.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel