Minodora a împlinit 44 de ani. Ce spune artista despre scandalul de la Eurovision

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Minodora, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Minodora, instagram

 Minodora a ținut să clarifice, încă o dată, faptul că piesa interpretată la Eurovision respectă toate regulile de participare.

Minodora este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de pe scena românească. Vedeta și-a sărbătorit ziua de naștere, înconjurată de cei mai buni prieteni ai ei. De la eveniment nu a lipsit, bineînțeles, nici soțul artistei, care se declară a fi cel mai mare critic al cântăreței.

“Eu nu-s prieten cu ea. Sunt cel mai mare dușman al ei, sunt un tip foarte exigent față de ea, pentru că așa evoluează ea”, a declarat Liviu Mihon, soțul Minodorei, pentru emisiunea “Teo Show”, difuzată pe Kanal D.

Citește și: Jamala, interpreta din Ucraina care a câștigat Eurovision 2016, invitată de onoare la finala Selecției Naționale

“Zici că e o copiliță, o puștoaică, o adolescentă nebună, care acum a descoperit viața și vrea să trăiască și parcă nu se satură. E plină de viață, ceea ce este o chestie foarte rară, este inima petrecerii oriunde”, a adăugat Diana Matei.

“Au fost discuții cum că noi nu am respectat regulamentul”

Piesa de la Eurovision, pe care Minodora, alături de Diana Bucşa şi Claudia Pavel, a ales să o interpreteze pe scenă în ediția de anul acesta a fost subiectul discuțiilor ultimelor săptămâni.

“Au fost discuții cum că noi nu am respectat regulamentul, în sensul în care a fost piesa scoasă cu mult timp înainte de anul trecut. Piesa este diferită. S-a analizat problema și s-a rezolvat. Piesa “România mea” e ca un pahar cu apă rece, când sunt 40 de grade afară. Așa simt eu cântecul acesta”, a declarat Minodora în cadrul aceleiași emisiuni.

“Noi avem emoții de fiecare dată când urcăm pe scenă și până la urmă, este un concurs, piesa pe care o cântăm are o încărcătură emoțională extraordinar de mare. Noi suntem acolo pentru întreg poporul român și pentru toți românii din lumea asta, pentru că piesa asta, de aceea a fost scrisă”, a adăugat Claudia Pavel.

Scandal la Eurovision

Piesa interpretată de cele 3 artiste pe scena de la Eurovision, compusă de Costi Ioniță a stârnit numeroase controverse, după ce oamenii au observat că seamănă cu o piesă veche scrisă de compozitor.

Regulamentul concursului spune că orice piesă înscrisă în concurs trebuie să fie lansate după 1 septembrie 2021.

 

Concluzia comisiei de soluționare a contestațiilor:

”Piesa muzicală din anul 2012 are, într-adevăr, elemente comune cu varianta actuală înscrisă în competiția Selecției Naționale Eurovision 2022, respectiv strofa debutează asemănător cu varianta din 2012. Cu toate acestea, refrenul piesei muzicale înscrisă în concursul Selecţiei Naţionale Eurovision 2022 are o linie melodică diferită, în unele părți augmentată, în altele, diminuată sau cu motive total diferite.", potrivit Dc News.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel