Ministerul Sănătății din Republica Moldova, mesaj dur în campania pro-vaccinare: „Avem cel mai mare cimitir din Europa. Pandemia nu s-a terminat!” VIDEO

Data publicării:
Captură foto din video campanie pro vaccinare Ministerul Sănătății din Republica Moldova
Descriere foto: Captură foto din video campanie pro vaccinare Ministerul Sănătății din Republica Moldova

Ministerul Sănătății din Republica Moldova a postat pe rețelele de socializare un video pro-vaccinare, cu un mesaj ciudat. 

„Pandemia nu s-a terminat!
Depinde de fiecare dintre noi când și mai ales cum vom ieși din ea. Vaccinează-te și rămâi în viață!”, scrie în descrierea clipului publicat de Ministerul Sănătății din Republica Moldova pe Facebook. 

 

Apoi, în video, Ministerul Sănătății informează publicul cu date din bilanțul deceselor provocate de Covid, dar și cu câteva îndemnuri pentru vaccinare mai ciudate. Mai exact, personajele din videoclip, un medic, un gropar, un proprietaral unei firme de pompe funebre și un pacient, au o serie de replici ironice. 


Vă redăm, mai jos, mesajele din videoclip:

„Până acum, peste 7.000 de moldoveni au murit de COVID. Tulpinile noi sunt mult mai agresive și mult mai contagioase. Dar tu nu trebuie să-ți faci griji”.

 

„În Chișinău, de exemplu, avem cel mai mare cimitir din Europa. Aici sunt destule locuri, așa că nu-ți face griji”, este replica unui bărbat care interpretează rolul unui gropar. 

 ”lumea zice că economia e la pământ. O fi, nu știu... Afacerea mea merge, așa că eu nu-mi fac griji”, este replica unui personaj care pare a fi proprietatul unei firme de pompe funebre .


Apoi, în videoclip apare un bărbat, pe patul de splital, care spune: ”dacă ai noroc să faci o formă ușoară, vei scăpa doar cu medicamente și mască de oxigen, dar asta numai în cazul în care vor fi suficiente parate și locuri disponibile în spitale”

 

„Doctorii vor ceda din cauza extenuării, dar tu să nu-ți faci griji. Asta nu e problema ta. Să se descurce ei cumva”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Social


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel