Minerva, horoscop pentru perioada 10 - 16 iunie 2024. Schimbări majore pentru o zodie

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/WOWnews
Descriere foto: Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva vine cu previziunile astrale pentru perioada următoare.

 

Berbec

Intri în ritm și ți se poate schimba viața. Se poate schimba complet o situație financiară sau o relație intimă. Ai șansa de a reconstrui conexiuni și de a dărâma anumite ziduri. Trebuie să-ți faci auzite dorințele, dar și temerile subconștiente. 

Taur

Așteaptă-te la evoluții majore, care pot să-ți schimbe mai multe domenii. Se va scoate la iveală o anumită situație în anumite relații. Este finalul unui ciclu, dar și o șansă de a aprofunda conexiunile care-ți susțin visele și îți oferă libertatea și securitatea dorită. 

Gemeni

Trebuie să te odihnești, să te reîncarci. Vei primi mesaje, diferite semne prin vise. Ai încredere în instinctele tale. Vei avea parte de modificări în rutina zilnică, dar și de un semnal de alarmă în ceea ce privește sănătatea. 

Rac

Ai parte de informații, conversații cu oamenii care îți dezvăluie informații importante. Ai parte de o energie fertilă, creativă, intimă și romantică. Ești liber să iubești pe cine vrei și să te exprimi. Este bine să ai parte de o schimbare în ceea ce privește dragostea, dar trebuie să fii sincer cu tine. 

Leu

Ești în vizorul publicului și vei avea parte de dezvoltare, cât și de niște oportunități profesionale dorite. Trebuie să evaluezi limitele în relațiile profesionale. Trebuie să primești mai ușor sprijinul de care ai nevoie.

Fecioară

Ești într-o călătorie spirituală care cere smerenie și care aduce informații și alegeri care-ți pot schimba viața. Este un moment al adevărului care-ți cere să fii sincer cu tine însuți mai presus de toate. Ai șansa de a-ți revizui rutinele și obiceiurile, astfel încât să-ți construiești viața perfectă. 

Balanță

Ai șansa să trăiește mai profund evenimente și de a conștientiza tot ce crezi. Așteaptă-te ca totul să devină mai tumultos și așa pregătește-te pentru viitor. Afli informații interesante legate de drumuri și de studii. 

Scorpion

Sunt schimbări majore, care marchează o fază interioară. Relațiile sunt în centrul atenției și toate vor induce conversații spumoase cu partenerii, claritate. Familia, casa, relația cu părinții sunt în prim-plan. Ai șansa să-ți reorganizezi viața.

Săgetător

Ai parte de conversații constructive cu privire la următorii pași pe care îi ai de făcut. Vei găsi un treen comun cu colegii tăi. Este momentul să-ți odihnești sufletul și să te încarci. Ai parte de evoluție în relațiile de suflet și ai posibilitatea de a descoperi un adevăr mult mai profund. 

Capricorn

Îți poți regândi finanțele, bugetul, angajamentele și timpul pe care-l investești. Trebuie să acorzi prioritate calității și apar schimbări în rutina profesională ce poate avea un efect mare asupra ta.

Vărsător

Îți reconstruiești identitatea și renunți la anumite lucruri care nu te ajutau să fii tu. Se pune accent pe situația financiară și pe valorile proprii. Săptămâna va fi una în care ești jucăuș și inspirat. Este momentul perfect pentru a te apuca de un proiect nou.

Pești

Este un moment bun pentru a-ți dezvolta practicile spirituale, de meditație. La nivel mai profund, ai putea vedea trecutul într-o lumină nouă. Oportunități pentru carieră. 

Citește și: Cristina Demetrescu, horoscop pentru a doua jumătate a lunii iunie 2024. Avertizări pentru mai multe zodiiGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel