Cristina Demetrescu, horoscop pentru a doua jumătate a lunii iunie 2024. Avertizări pentru mai multe zodii

Data publicării:
Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea
Descriere foto: Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea

Cristina Demetrescu a prezentat în cadrul emisiunii Vorbește lumea horoscopul pentru perioada următoare.

 

Berbec

Să nu plătească vreo amendă și să se supere, este posibil ca săptămâna să vină cu niște cheltuieli pentru el. Dacă merge înainte cu un proiect și întâmpină un mic obstacol, nu ar trebui să dea înapoi.

Taur

Multora le va da chef de luptă, de acțiune, se duc la treabă, rezolvă, numai că unora o să le iasă flăcări pe nări. Nu știm dacă refulează sau are dreptate. Ce-l enervează pe el sunt șefii, copiii și iubirea, aici se supără tare.

Gemeni

Sunt foarte bine, pentru că au beneficii. Atenție, pentru că își atrag invidii, se poate să calce pe teritoriul altuia.

Rac

Sunt oameni foarte sensibili, totul este minunat, doar că nu trebuie să-i atingi la sentiment, el se poate înfuria puțin. Mare atenție și la relațiile cu prietenii.

Leu

Sunt foarte ambițioși, dar atenție la fairplay. Mult succes profesional și o reușită nu trebuie să-i facă să calce peste niște principii, etichetele acestea rămân. 

Fecioară

O anulare, o veste de ultimă oră le poate face să cheltuie bani în plus, numai să-și vadă planul dus până la capăt.

Balanță

Trebuie să aibă un ban pus deoparte, pentru că apar cheltuieli neprevăzute, care pot veni pentru un membru al familie. Nu ar trebui să dea bani de împrumut unor persoane în care nu au încredere.

Scorpion

Ori încep războiul, ori pot lua în considerare faptul că o situație neașteptată îi avertizează că nu mai este locul lor acolo și că nu ar trebui să se lupte cu morile de vânt.

Săgetător

Pot exista niște probleme de sănătate, la urechi, gât, nas, dar și unele simptome false, care pot veni de la tiroidă. Se poate face mai greu înțeles, la muncă mai multă răbdare, pentru că interlocutorii nu merg cu aceeași viteză.

Capricorn

Dacă e vorba de concedii făcute cu copiii, pot apărea probleme, răceli, cheltuieli în plus. Femeilor însărcinate nu le-aș recomanda să plece la drumuri lungi. Unele probleme de sănătate sau chiar activități în plus de la serviciu s-ar putea să se suprapună prost cu nevoile lor. 

Vărsător

Au o situație bună săptămâna aceasta, dar sunt câteva griji legate de probleme de sănătate a căror rezolvări nu se găsesc, chestiuni de familie, griji financiare care stau pe capul lui, chiar dacă lucrurile îi merg bine. Îl roade mereu ceva și face caz din mici probleme, lucru care strică și cheful celorlalți.

Pești

Scot săbiile și nu este vorba despre un adversar, este vorba că toleranța se întoarce împotriva sa. Sunt prea iertători, se bagă unde nu le fierbe oala, iar lucrurile astea se întorc împotriva lor. Este de învățat din greșeli și trebuie să schimbe ceva pe viitor.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel