Milioane de oameni de pe TikTok, șocați după ce au descoperit că Pământul nu este perfect rotund - Video viral

Data publicării:
Foto Unsplash/ autor Greg Rosenke
Descriere foto: Foto Unsplash/ autor Greg Rosenke

Milioane de utilizatori de pe TikTok au rămas surprinși să afle că Pământul nu este perfect rotund.

O femeie a reușit să îi șocheze pe mulți utilizatori de pe rețelele de socializare arătându-le cum arată, de fapt, planeta noastră. Holly Moffatt a postat pe TikTok un video în care a explicat că Pământul nu este perfect rotund, iar milioane de oameni au rămas surprinși să afle acest lucru, videoclipul devenind în scurt timp viral.

În videoclip, care a fost deja vizionat de peste șapte milioane de de oameni, Moffatt a folosit o căutare Google Image pentru a vedea care este adevărata formă a planetei, arătând că Pământul este departe de a fi o sferă perfectă, scrie LadBible.

Reacțiile utilizatorilor. "Nu, refuz să cred că nu suntem perfect rotunzi"
Ea spune pe filmare: "Cum, după 21 de ani de trăit pe această planetă, abia acum aflu că aceasta este forma Pământului și că nu este perfect rotund? Mintea mea este uluită".

"Și a noastră, fată.", i-a spus o persoană.

Utilizatorii au fost la fel de uimiți de această informație, o persoană scriind: "Nu, refuz să cred că nu suntem perfect rotunzi".

Un altul a spus: "Asta are sens, dar nu este corect. Acum arătăm doar ca un asteroid". Alți utilizatori au acuzat-o pe fată că nu a învățat geografie și că minte oamenii cu acest videoclip.

Vezi continuarea pe DC News.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel