Miley Cyrus, fără sutien, pe coperta unei reviste celebre. Imagini incendiare

Data publicării:
Miley Cyrus, instagram
Descriere foto: Miley Cyrus, instagram

Miley Cyrus este cunoscută deja pentru aparițiile ei incendiare și fără inhibiții. Mai nou artista s-a lăsat pozată fără sutien pentru revista The Rolling Stones.

Fosta vedetă Disney, Miley Cyrus, a lansat recent un album inspirat de muzica celor de la Metallica. Se pare că după fiecare înfrângere amoroasă din viața ei, decide să se reinventeze. 


Acum, pe final de an, Miley Cyrus a primit un cadou inedit din partea revistei The Rolling Stones, a fost aleasă să apară pe coperta celui mai recent număr.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Miley Cyrus (@mileycyrus)


Artista a oferit pentru cei de la The Rolling Stones și unul dintre cele mai sincere interviuri. Miley a povestit despre momentele grele din viața ei, despre cum a reușit să le depășească și despre inspirația din muzica ei. 


Întrebată de unde se inspiră pentru muzica ei, Miley Cyrus a mărturisit: „Am crescut ascultând muzică country; noi suntem povestitori. Fiecare melodie înregistrată este de fapt o povestire”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Miley Cyrus (@mileycyrus)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel