Mila Kunis și Ashton Kutcher, donație de 3 milioane de dolari pentru refugiații din Ucraina: "Sunt mândră că sunt ucraineancă"

Data publicării:
Mila Kunis și Ashton Kutcher, captură video Instagram
Descriere foto: Mila Kunis și Ashton Kutcher, captură video Instagram

Mila Kunis, născută la Cernăuți, în Ucraina, își arată solidaritatea pentru refugiații care fug din calea războiului. 

Mila Kunis s-a născut la Cernăuți, în Ucraina. Familia sa s-a mutat în SUA când ea avea 7 ani. Deși este celebră și are o viață fericită, vedeta nu uită drama prin care a trecut familia ei și își arată solidaritatea față de poporul ucrainean. 

Citește și: Madonna, mesaj tulburător: „Nu are dreptul să încerce să șteargă existența Ucrainei”


Actrița Mila Kunis, solidară victimelor din Ucraina

Mila Kunis a făcut o donație de aproximativ trei milioane de dolari pentru ajutorarea refugiaților din Ucraina.

Vedeta este de origine din Ucraina, mai exact din Cernăuți, iar la vârsta de 7 ani a fugit, împreună cu familia ei, în SUA, relatează townandcountrimag. A început prin a învăța limba engleză, iar apoi s-a apucat de cursuri de actorie, iar peste șapte ani a obținut primul rol în cinematografie.

"Părinții mei au trecut prin iad și înapoi. Au venit în America cu valize și o familie de șapte persoane și 250 de dolari, atât", a declarat actrița pentru Glamour.

"Sunt mândră că sunt ucraineancă"

Pe Instagramul soțului ei, Ashton Kutcher, actrița de la Hollywood a postat un videoclip, în care își arăta mândria pentru țara ei natală.

"Evenimentele care s-au petrecut în Ucraina sunt devastatoare. Nu există loc în această lume pentru acest tip de atac nedrept asupra umanității. Am venit în America în 1991 și m-am considerat întotdeauna o americancă. O americancă mândră. Iubesc tot ceea ce a făcut această țară pentru mine și familia mea. Dar astăzi, nu am fost niciodată mai mândră să fiu ucraineancă. Evenimentele care au avut loc în Ucraina sunt devastatoare. Nu există loc în această lume pentru acest tip de atac nedrept împotriva umanității", a relatat actrița pe instagram. 

De asemenea, cuplul vrea să organizeze o strângere de fonduri pentru victimele din Ucraina, iar scopul lor este să strângă 30 de milioane de dolari.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

 

Citește și: Blake Lively și Ryan Reynolds, donație URIAȘĂ pentru refugiații ucraineni: Vom egala până la 1.000.000 de dolariGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel