Blake Lively și Ryan Reynolds, donație URIAȘĂ pentru refugiații ucraineni: Vom egala până la 1.000.000 de dolari

Data publicării:
Blake Lively și Ryan Reynolds, donație URIAȘĂ pentru refugiații ucraineni. FOTO Instagram
Descriere foto: Blake Lively și Ryan Reynolds, donație URIAȘĂ pentru refugiații ucraineni. FOTO Instagram

Blake Lively și Ryan Reynolds sar în ajutorul refugiaților din Ucraina

Sâmbătă, celebrul cuplu a anunțat că va egala până la 1 milion de dolari în donații pentru a ajuta la sprijinirea refugiaților ucraineni. Angajamentul a venit la doar câteva zile după ce președintele rus Vladimir Putin a autorizat o invazie în regiunea ucraineană Donbas. De atunci, nenumărați ucraineni au raportat "pierderi serioase" din cauza atacurilor aeriene și a rachetelor din partea Rusiei, ceea ce a determinat zeci de mii de civili să fugă în țările vecine.

"În 48 de ore, nenumărați ucraineni au fost forțați să își părăsească locuințele spre țările vecine. Ei au nevoie de protecție", a scris Reynolds, împreună cu un link către Agenția Națiunilor Unite pentru Refugiați. "Când donați, vom egala până la 1.000.000 de dolari, creând un sprijin dublu".


Blake Lively a făcut un anunț similar pe pagina ei de Instagram, scriind: "@vancityreynolds și cu mine dublăm fiecare dolar donat la @usaforunhcr până la 1.000.000 $. @usaforunhcr se află pe teren pentru a-i ajuta pe cei peste 50.000 de ucraineni care au fost nevoiți să își părăsească locuințele în mai puțin de 48 de ore. @usaforunhcr oferă ajutor care salvează vieți și, de asemenea, lucrează cu țările vecine pentru a asigura protecția acestor familii."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)


Mai multe vedete își arată susținerea pentru refugiații din Ucraina

Lively și Reynolds se alătură unei liste din ce în ce mai mari de celebrități care își folosesc platformele pentru a sprijini poporul ucrainean. Vedete precum Angelina Jolie, Mark Ruffalo, Miley Ray Cyrus, Reese Witherspoon și Jared Leto au scris mesaje de solidaritate sau și-au îndrumat fanii să doneze. Puteți vedea câteva dintre postările lor mai jos.


Angelina Jolie

„La fel ca mulți dintre voi, mă rog pentru oamenii din Ucraina. Obiectivul meu, împreună cu colegii mei de la @refugees, este ca tot ceea ce este posibil să se facă pentru a asigura protecția și drepturile fundamentale ale omului pentru cei strămutați, precum și pentru refugiații din regiune. Am văzut deja rapoarte despre victime și oameni care au început să fugă din casele lor pentru a căuta siguranță. Este prea devreme pentru a ști ce se va întâmpla, dar semnificația acestui moment - pentru poporul ucrainean și pentru statul de drept internațional - nu poate fi supraestimată”, a scris Angelina Jolie pe Instagram. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel