Mihai Voropchievici, topul celor mai inteligente zodii. Vor reuși în toate domeniile: „Beneficiază din plin de noroc”

Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură video Astro Fanatik
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură video Astro Fanatik

Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt cele mai norocoase și inteligente semne zodiacale.

 Mihai Voropchievici a fost prezent în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de la Antena 3, unde a prezentat topul celor mai inteligente zodii. Indiferent de obstacole sau de greutăți, acestea vor reuși să depășească cu brio orice dificultate, spune celebrul numerolog.

Scorpion

Ei par liniştiţi, reci, distanţi, dar ţin minte atunci când totul pare o înşelare. Ei stau în observare, te studiază, te analizează, iar apoi dau verdictul. Nu îi place să fie luat prin surprindere. Vrei să îi comunici ceva? Dă-i un mesaj, sună-l. Nu îl pune în faţa unui fapt împlinit pentru că reacţionează foarte urât. Au un mod unic de a soluţiona toate problemele. Dintr-un alt punct de vedere, o profesie pentru care este născut este aceea de cercetător în domeniul secretelor. Este un foarte bun detectiv.

De cele mai multe ori, Scorpionul este cu cel puţin trei paşi înaintea celorlalţi. În afară de faptul că au o inteligenţă peste măsură, posedă o intuiţie de excepţie, o intuiţie pe care toată lumea şi-ar dori-o. Scorpionii au capacitatea de a descoperi secrete. Te citesc imediat dacă l-ai minţit. Unui Scorpion nu îi place să fie minţit, cu toate că ei fac asta.

Săgetător

Este o zodie mereu pregătită de noi experienţe, dar şi de aventuri. Au o perspectivă, văd lucrurile în ansamblu. Sunt o fântână de înţelepciune, iar soluţiile lor sunt printre cele mai ingenioase. Săgetătorul este cunoscut şi ca filosoful zodiacului. Nu e de mirare că semnele de foc au o sete nestăvilită de cunoaştere, o dorinţă puternică de a afla mereu lucruri noi. În afară de faptul că sunt foarte inteligenţi, au şi o triplă protecţie.

Greşeala unui Săgetător este să spună că el este deştept, inteligent că aşa l-a născut mama lui. El s-a născut cu nişte calităţi şi aptitudini, dar forţa divină vine asupra lui cu încă două forţe de reper şi îi dă nişte atuuri suplimentare faţă de cei care, de multe ori, încearcă să îl conteste şi nu îi acceptă o greşeală că altul poate să fie mai inteligent decât altul.

Vărsător

Vărsătorul este zodia care are un anumit fel de a gândi. Este, cum spun astrologii, printre cele mai ciudate semne ale zodiacului. Modul întortocheat de a gestiona lucrurile pe care, de multe ori, te împiedică să le vezi sau să îţi dai seama de ele este tocmai inteligenţa lui. Datorită acestei inteligenţe, de multe ori îşi încurcă chiar propriul drum. În loc să accepte că soluţia cea mai bună este la îndemâna lui, el va căuta cele mai întortocheate căi ca să ajungă tot la aceeaşi soluţie.

Datorită inteligenţei, este cu un pas înainte celorlalţi. Acest semn de aer are abilităţi fantastice. Este analitic, se remarcă imediat, este hotărât să găsească soluţii, greu de satisfăcut, exigent şi, potrivit astrologilor, Vărsătorul, mintosul cum i se mai spune, poate deveni extraordinar de alambicat pentru cei din jurul lui şi toţi se întreabă cum a ajuns la acea soluţie la care nu s-a gândit nimeni.

Fecioara

Cea mai analitică, cea mai tipicară, caracterizată prin verbul a gândi. E un mare gânditor nativul din Fecioară. Poate prea mult gândeşte uneori. Analizează atent fiecare situaţie şi poate depista rapid dacă ceva nu e la locul său sau ce piesă lipseşte. Este vizionară, introvertită, rigidă de multe ori, dar foarte inteligentă. Este mai greu să păcăleşti o Fecioară care va întoarce fiecare situaţie pe care i-o prezinţi pe toate părţile.

Acolo nimeni nu vede un amănunt, o Fecioară îl va găsi. Este minunat să apelezi la viziunea unei Fecioare atunci când simţi că ai intrat într-un punct mort şi nu mai găseşte soluţii. Fecioara, dacă o faceţi prieten şi o suportaţi cu hachiţele ei, veţi avea un prieten foarte inteligent.

Berbec

Berbecul, semnul care deschide zodiacul, este acela care a primit toate atuurile. Îi merge mintea brici, face de îndată toate conexiunile, e foarte rapid în gândire, dar datorită faptului că este foarte independent şi încrezător în el însuşi, va căuta să devină un pic narcisist. Are senzaţia că a inventat conceptul de instinct. Beneficiază din plin de norocul începătorului. Cât timp îşi urmează instinctul şi nu se gândeşte a doua oară la acelaşi lucru, şi merge pe primul impuls, va ieşi învingător.

Nu degeaba se spune că Berbecul se aruncă cu capul înainte. Inteligenţa lui nativă îl va scoate mereu din ipostaze neplăcute şi buclucuri. Inteligenţa lui îl ajută în toate împrejurările. Este un semn de foc îndrăzneţ, cutezător, care se pune întotdeauna la dispoziţia celor care au nevoie de el. De multe ori intră în karma omului fără să fie invitat.

Gemeni

Pe cât sunt de năzdrăvani, când vor să îşi folosească inteligenţa în scopuri mai puţin plăcute, să facă farse şi glume neplăcute celor din jur, te fac să te întrebi: chiar aşa să fie? Nativul din Gemeni se mişcă rapid, face cu uşurinţă toate conexiunile şi de aceea specialiştii îl va clasa în locul 1 în topul zodiilor inteligente. Se informează din multe surse, dispune de multe soluţii şi, fiind o zodie de aer, este pur şi simplu un burete informaţional.

Are dexteritate mintală, abilitatea de a accesa mai multe soluţii. Sunt şi ei vizionari ca şi Fecioarele, dar filtrează în timp real cea mai bună variantă. Gemenii sunt, undeva, consideraţi de specialişti, cameleonii zodiacului. Nu au doar inteligenţă proprie, ci pot mima inclusiv inteligenţa celorlalţi. Se pliază, au percepţii rapide şi devin alunecoşi.

Citește și: Horoscop RUNE 15-21 mai 2023, cu Mihai Voropchievici. Previziuni pentru toate zodiileGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel