Horoscop RUNE 15-21 mai 2023, cu Mihai Voropchievici. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură video YouTube
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură video YouTube

Horoscop RUNE 15-21 mai 2023. Numerologul Mihai Voropchievici vine cu previziuni pentru fiecare zodie.

Numerologul Mihai Voropchievici a  prezentat horoscopul runelor pentru săptămâna care urmează, potrivit Fanatik

Berbec

Pentru Berbeci, există un mesaj dublu. Runa vă spună să vă relaxați, să nu mai fiți tensionați. Cineva apropiat de voi se bucură de o sănătate excelentă, contrar gândurilor voastre.

Taur

Pentru Taur vine o săptămână cu vești bune. S-ar putea să primească un cadou-surpriză sau, pur și simplu, o sumă importantă de bani. De altfel, ei își doreau foarte mult câștigurile de care se vor putea bucura de acum, într-un final!

Gemeni

Gemenii au o săptămână în care tronează dragostea. Simbolul dragostei e prioritar. Vorbim de o dragoste nouă, pasionantă. Vor avea parte de multe clipe de neuitat.

Rac

Racii sunt sfătuiți să dea la o parte toate problemele și grijile legate de trecut. Să lase necazurile în urmă și să se pregătească pentru o săptămână mult mai bună. Orice gând cu care se agață de trecut nu le face deloc bine nativilor de apă.

Leu

Leii au și ei simbolul dragostei, al belșugului și al fertilității. Pentru Lei, visele legate de confortul intim se vor împlini.  Cei care își doresc să își mărească familia au o săptămână prielnică.

Fecioară

Fecioarele sunt în permanență ocupate să găsească rezolvări, să scape de niște probleme, de unde găsesc bani. Acum, runa le anunță că, în sfârșit, pot găsi răspunsul la o problemă care le frământă. Condiția e să angajeze o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Ar face bine să nu mai ia singure hotărârile.

Balanță

Balanțele au o săptămână în care sunt mai agitate. Apare tendința de a avea dispute, mici bătălii, discuții contradictorii în găsirea unor rezolvări. Au mult de muncă, mult de lucru. Nu trebuie să fie îngrijorate, căci la final tot ele vor câștiga în mod sigur.

Scorpion

Scorpionii au o săptămână mai anevoioasă. Trebuie să fie rezistenți. Astrele îi încurajează să aibă răbdarea necesară să depășească aceste obstacole un pic mai complicate. Nu au încă suficiente certitudini cu privire la acțiunile lor.

Săgetător

Săgetătorii își doresc găsirea rapidă a unor soluții. Sunt sfătuiți să aibă răbdarea. Cu alte cuvinte, să nu forțeze mâna norocului deoarece surprizele plăcute sunt pregătite doar pentru cei care știu să aștepte.

Capricorn

Capricornii sunt pe punctul de a pleca de acasă. Sunt și mulți care vor să schimbe locul de muncă ori locuința. Nu le mai convine, vor ceva mai bun. Nu trebuie să se grăbească, căci vor acționa favorabil oricum, dar cu condiția să nu facă totul la repezeală.

Vărsător

Vărsătorii au simbolul uraganului în săptămâna 15-21 mai 2023. Vor fi un pic mai temperamentali. Dar e bine să nu își mai mobilizeze forțele să susțină bătălii furtunoase. Doar cu calm se aranjează totul.

Pești

Peștii au un mesaj foarte interesant. E o săptămână în care sunt în permanentă comunicare. Un singur mesaj din toate cele pe care le vor primi va ieși din tipare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel