Mihai Voropchievici și Lidia Feciorul: DESTINUL fiecărei zodii. Cu ce scop am venit pe Pământ

Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3
Descriere foto: Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Numerologul Mihai Voropchievici și bioenergoterapeutul Lidia Fecioru au dezvăluit care este scopul fiecărei zodii pe Pământ.

Invitați în platoul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, numerologul Mihai Voropchievici și bioenergoterapeutul Lidia Fecioru au explicat care este lecția și scopul pe care fiecare dintre noi trebuie să le urmăm, în funcție de zodie. Cei doi specialiștii au grupat zodiile după elementele care le reprezintă: foc, pământ, aer și apă. 

 

Zodiile de foc

Menirea Berbecului este să îi ajute pe ceilalți să îi scoată din zona de confort, nu stau locului decât dacă sunt bolnavi, sunt încăpățânați și agitați, lumea îi crede egoiști. Simt când cei din jurul lor au nevoie de curaj, de ajutor.

Menirea Leului este inspirația. Vor avea mereu oameni care să îi admire și pe care Leul să îi inspire, sunt lideri, un model, muze. Menirea lor este de a fi lideri și de a îi face pe ceilalți să își găsească drumul în viață, să își rezolve problemele, să creeze o afacere. Leul e mentor motivaționali.

Menirea Săgetătorului este călătoria, le plac călătoriile, să vadă lumea de când se nasc până când sunt mari. Nu le este confortabil să stea într-un singur loc. Le place să stea la taclale, să studieze, să viziteze pentru cunoaștere. Le place să povestească, împart bucuriile pe care le-au trăit.


Zodiile de pământ

Taurul trebuie să învețe conștiența în viață. Trebuie să fie conștienti că după o vârstă trebuie să se gândească și la ei. Zodiile de pământ sunt truditori, muncesc non stop, nu au timp să se gândească și la ei. Ei sunt conservatori, să nu le fie teamă să rupă limitele, nu vă mai puneți bariere. Ei sunt conservatori. Scopul Taurului este să mediteze.

Fecioarele sunt extraordinar de pasionale, dar e greu să descoperi acea pasiune, au ceva ascuns. Fecioarele sunt greu de descoperit. Sunt pudice. Fecioara ar trebui să scrie o carte: ”cum să devi expert în pasiunea ta”. Ar fi cea mai reușită carte, pentru că nu comunică, nu transmit, trebuie să ghicești. Să pună accent pe pasiune, dar să și transmită.

Capricornul e croit să fie antreprenor. Vrea să fie propriul șef, să muncească numai pentru el când ajunge la maturitate. El se ocupa de toți și când ajunge la o vârstă să devină propriul șef. Capricornii au curaj, dar sunt altruiști, se simt mai bine când fac pentru alții decât atunci când fac pentru ei. 


Zodiile de aer

Gemenii comentează oamenii, scopul lor în viață este să adune oamenii la un loc, au un dar natural de a-i împrieteni pe oameni, sunt gazde perfecte și le place să fie cu familia, rudele. Îi place să socializeze, vrea să se remarce, le place să vorbească despre/cu oameni. 

Balanța e cea care încurajează pe toată lumea din jur. Scopul lor în viață e să se autodepășească, să devină mai buni din toate punctele de vedere. Pot avea rezultate excelente ca manageri pentru că îi încurajează pe ceilalți să își depășească limitele. 

Vărsătorii schimbă oamenii indiferent de carieră. Gândesc altfel decât ceilalți, sunt Gică-contra. Vor să schimbe oamenii la modul în care acționează sau comportamentele lor. 

 

Zodiile de apă


Racul e șeful prieteniei. Scopul lor este prietenia, sare în ajutor mereu. Fac voluntariat des. Scopul lor este să ia pe cineva sub aripă și să ajute. E persoana potrivită care poate scoate din lut un diamant. 

Scorpionul este făcut să trezească în oameni emoții și asta e un lucru fantastic. Dragostea dacă nu e trăită cu emoție… e degeaba. Sunt obligați să îi ajute pe cei din jur să își exprime emoțiile, sunt ghid spiritual. Dau frâu liber la satisfacție totală.

Peștii sunt suflete tinere indiferent de vârsta din buletin. Sunt veșnic copii. Nu știi niciodată câți ani au. Scopul lor este să facă artă. Pun suflet și știu cum să îmbrace o formă. Urmați-vă calea! Chiar dacă cineva vă descurajează.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 26 sep 2021, 10:09 | Categorie: Horoscop
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience