Mihai Voropchievici, Horoscop RUNE. O zodie se află sub protecție divină

Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură foto YouTube
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură foto YouTube

Numerologul Mihai Voropchievici a etalat runele și a spus ce le așteaptă pe zodii în jumătatea lunii ianuarie. 

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit la Antena 3 despre ce le așteaptă pe zodii în următoarea perioadă. 

 

Berbec

Berbecii vor avea zile foarte aglomerate. Nativii acestei zodii vor avea de dus bătălii foarte grele, însă la final vor ieși învingători.

 

Taur

Taurii vor fi mai comunicativi în următoarea perioadă. Ei vor începe să se ocupe de lucrurile lăsate neterminate anul trecut, iar totul ar putea fi un succes.


Gemeni
 
Gemenii vor fi protejați divin. Nativii acestei zodii pot face tot ce își doresc în acestă perioadă deoarece au ”o protecție divină foarte mare”.

 

CITEȘTE ȘI: Voropchievici, RUNE 2021. Previziuni pentru toate zodiile

 

Rac

Racii au nevoie de puțină libertate. Nativii acestui semn zodiacal vor să evadeze într-o călătorie pentru a putea scăpa de toată oboseala acumulată în ultima perioadă.


Leu


Leii trebuie să învețe să fie mai calmi la început de an. În ultima perioadă aceștia au fost destul de agitați și a venit timpul pentru puțină relaxare.

 


Fecioară
 
Fecioarele vor fi fericite în următoarea perioadă. Nativii acestei zodii pot fi considerați ”deschizători de drumuri”, vor avea parte de noutăți, mai ales pe plan amoros.

 

Balanță

Balanțele au nevoie de mai multă relaxare. Au avut parte de probleme de sănătate, așa că trebuie să se liniștească zilele astea.

 

Scorpion

Scorpionii trebuie să se pregătească pentru schimbare. Să lase grojile în urmă și să uite de trecut. Îi așteaptă o viață nouă și mult mai frumoasă.


Săgetător

Săgetătorii vor schimba în următoarea perioadă locul de muncă și chiar și casa. Unii dintre ei ar putea să se mute cu o persoană apropiată.

 

CITEȘTE ȘI: Mihai Voropchievici, predicții pentru 2021. Interviurile Spectacola 

 

Capricorn

Capricornii sunt prinși de săptămâni întregi în rezolvarea unei probleme. Singura soluție este să caute ajutor la cei apropiați. Familia îi poate scoate din încurcătură. 

 

Vărsător

Vărsătorii vor avea parte și ei de schimbări majore în următoarele zile. Nativii acestei zodii trebuie să se pregătească, pentru a nu fi luați prin surprindere. 

 


Pești

 
Peștii trebuie să își schimbe tactica. Dacă vor ca lucrurile să meargă așa cum își doresc, trebuie să schimbe abordarea. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel