Mihai Voropchievici, exercițiul minune care te scapă de stres și tensiune

Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit  exercițiul care te scapă de momentele de stres și tensiune.

Invitat în platoul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit exercițiul care te ajută să scapi de momentele tensionate și stresante.

"Câteva minute de meditație, ieșim din sfera cotidianului, din întâmplările noastre și ne lăsăm purtați de gânduri, de visuri, de întrebări pe care nu ni le-am pus niciodată. De câte ori ați stat să vă gândiți că undeva, apare un curcubeu dublu, care unește două porți ale orizontului și se întâmplă, chiar în momentul când noi vorbim, dar de partea cealaltă, unde a plouat.

Niciodată nu ne-am gândit, pentru că atunci când îl vedem ne bucurăm, dar la fel de bine, lângă curcubeul acela, o persoană își întâlnește sufletul pereche și se îndrăgostește. E la piciorul podului, că e curcubeul, în același moment. În partea cealaltă, cineva stă la un birou și scrie o carte, care va schimba atât ție cât și multora perspectiva vieții. Undeva, într-un spital, un chirurg salvează un om de la moarte.

Sunt lucruri minunate și pentru că tu te gândești la el, undeva, cineva se gândește la tine. Avem și noi pe cineva. 

(...)

Lăsați-vă purtați de gânduri, de visuri și ce va fi undeva și faceți un joc de anticipație. Undeva, în fața unui bloc e o grădiniță. Prima păpădie a reușit să ridice capul și e fericită că a prins ultima rază de soare a asfințitului. Dar undeva, un cățel se scarpină îngrozit că s-a tăvălit prin iarba neîngrijită și a luat o căpușă.

Dacă nu ne hrănim din tot ce e în jurul nostru, cu bune cu rele, înseamnă că am devenit, undeva, insuportabili pentru ceilalți. Suntem niște roboței care ne autoprogramăm la nefericire și apoi ne întrebăm de ce scârțâim", a explicat Mihai Voropchievici la Antena 3.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel