Mihai Voropchevici, topul celor mai păcătoase zodii: „Ei încearcă să bată recordul”

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură YouTube/ Astro Fanatik
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură YouTube/ Astro Fanatik

Mihai Voropchevici a dezvăluit topul celor mai păcătoase zodii. 

Mihai Voropchevici a dezvăluit, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de pe Antena 3 CNN, topul celor mai păcătoase zodii.

Mihai Voropchevici, topul celor mai păcătoase zodii

Berbec

Doamna Berbec nu este deloc o fire pioasă și nu se gândește nicio clipă la toate consecințele faptelor sale, în viața de apoi. Din această cauză, femeia Berbec nu are nicio remușcare atunci când acționează conform legii regulilor care ar trebui să stabilească niște norme cât de cât mai civilizate și cu frică de Dumnezeu. Nu are probleme să înjure, să consume alcool sau țigări, să dea dovadă de o mândrie exagerată și în plus de asta să-și arate absolut ofensator toate celelalte calități.

Taur

Taurul nu poate rezista unei mese copioase și nu prea îl lasă inima să o împartă cu nimeni. Este mai posesiv, mai acaparator, dar trebuie să știe că lăcomia este un păcat. Dacă nativa sau nativul din Taur nu vrea să fie tras la răspundere de Divinitate, trebuie să încerce să-și mai țină în frâu aceste porniri, că celelalte porniri sunt foarte bine controlate, iar acolo nu se prea vorbește de patosul iubirii. 

Gemeni

Gemenii încearcă să bată recordul, Desfrâul, adulterul, mândria și lăcomia sunt doar câteva din păcatele pe care le face nativul Gemeni în această viață. În această viață nu prea nune preț pe ceea ce se întâmplă după moarte, dar, pe măsură ce va îmbătrâni, îi va fi tot mai greu să lase urme în plăcerile vieții pe care a trăit-o și va începe să viseze la confortul pe care l-ar putea găsi în Rai. În prima parte a vieții, ia plăcerile vieții, iar după aceea încearcă să fie mai pios, chiar să dea și exemplu că nu este frumos să faci așa ceva. 

Rac

Racul când nu primește dragostea pe care o așteaptă are tendința de a-și îneca amarul în calmante sau în alcool. Influența acestor substanțe îi va face să comită păcate și mai grave. Racul mai are ceva ce îl scoate în evidență și nu prea se așteaptă lumea la el. Poate să devină mai desfrânat când este ușor vulnerabil, adică încearcă să-și satisfacă niște nevoi, niște necesități în exces. Este de recomandat ca toate aceste zodii să aibă o stare de ponderabilitate și să-și dea seama că tot ce este în exces, întotdeauna dăunează. 

Citște și: Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel