Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop săptămânal, cu Mihai Voropchievici. Celebrul numerolog vine cu principalele previziuni pentru perioada 26 februarie- 3 martie 2024. 

Mihai Voropchevici a făcut noi previziuni zodiacale pentru săptămâna care urmează, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de pe Antena 3 CNN.

Berbec

Are o carte neutră, care este spre cenușiu și simbolizează timpul, înțelepciunea și puterea de reflexie pentru săptămâna următoare. AI nevoie de liniște, te retragi puțin în singurătate, poți să fii și alături de niște persoane mai vârstnice, de bunici, să asculți niște sfaturi bune, să faci niște confesiuni, să spui ce ai tu pe suflet, pentru că, dacă vei face toată treaba asta, sufletul tău se va ușura, privești viața altfel și, ulterior, prin acțiunile pe care le ai te îndepărtezi și la locul de muncă devi mai puțin agreabil, ești mai neplăcut. Încerci pe cât posibil să obții și niște avantaje materiale, dar stând retras și neacționând, banii nu vin. Încercați pe cât posibil să dați dovadă de înțelepciune și acolo unde știți că ați greșit cu bună știință și ați repetat greșeala și ați ieșit în pierdere, renunțați la acel lucru.

Taur

Se anunță furtuni, te bulversează o situație, ești plin de furie, cauți dispute cu cei din jur și simți că orgoliul tău este rănit. Ești o oală de nervi sau un cazan de nervi. Ai grijă că, datorită acestor stări pe care tu le manifești, într-o relație ruptura poate să fie violentă și degeaba vii tu cu lacrimi, cu furie, cu crize, dacă nu ai fost atât de înțelept să fii prudent și să dai dovadă de înțelepciune pentru a nu ajunge în situația respectivă. Se pare că săptămâna următoare este săptămâna în care predomină calmul și înțelepciunea. 

Gemeni

O scrisoare, un telefon, o deplasare, o reuniune de familie. E ceva în săptămâna următoare în care voi trebuie să dați importanță comunicării cu cei din jur. Este factorul decisiv. Nu lăsați absolut orice lucru, nu tratați cu indiferență și comunicați cu ceilalți cărora ar trebui practic să le spuneți.

Rac

În săptămâna următoare Racii vor căuta situații benefice, vor avea parte și de niște deplasări, vor încerca pe cât este posibil să iasă din niște situații datorită unor întâlniri benefice. Faceți toate aceste lucruri, dar nu pe grabă,așa cum sunteți voi de obicei, pentru că atunci pierdeți. Săptămâna care vine are șansa de partea voastră și vi-o oferă cu încredere.

Leu

Leul are o carte dificilă, șase de negru, ce presupune o transformare necesară. Această schimbare va fi făcută în profunzime. Dacă nu veți face această schimbare benefică veți ajunge la un eșec. Faceți ce vă spune inima.

Fecioară

Fecioara are o carte foarte bună. Are o reușită profesională, dar pe lângă asta și o realizare materială pozitivă. Întâlnirea cu o persoană mai în vârstă va fi o reușită care va putea construi o relație fi benefică pe viitor. Aveți grijă să nu refuzați nici o ofertă venită din partea unei persoane mai cu experiență.

Balanță

Balanțele vor fi nevoite să facă o alegere săptămâna aceasta. Totodată, vor fi nevoite să lase deoparte îndoiala, ezitarea. Evitați pe cât e posibil o rivalitate, dacă știți că acea persoană nu vă are la suflet. Înainte de acționa, reflectați.

Scorpion

Scorpionii, au o carte neutră, luna. Au o săptămână în care încep să viseze, se duc undeva în trecut, în niște momente plăcute din anii precedenți și asta îi face pur și simplu să nu mai acționeze, să devină pasivi.

Săgetător

Săgetătorii vor ieși în evidență în cadrul acestei săptămâni. Dragostea, prietenia vă vor umple viața. Aveți parte de multe schimbări rentabile. Vă bucurați de revederea unei persoane care v-a lipsit o perioadă de timp din viața voastră. Se anunță noi relații amicale cu condiția ca voi să faceți primul pas.

Capricorn

Capricornii vor demara o nouă acțiune săptămâna trecută. Cei singuri își pot întâlni perechea. Este cazul să lăsați de-o parte pasivitate și să faceți ceva în acest sens.

Vărsător

Vărsătorii au parte de o carte interesantă, cea a fecundității. În cadrul acestei săptămâni s-ar putea să aveți în vedere o discuție despre conceperea unui copil.

Pești

Iese soarele pe strada Peștilor. Cartea lor simbolizează fericire și reușite pe toate planurile. Vă afirmați, vă sunt recunoscute meritele. Clarificați fericit o situație care era destul de ambiguă. Dați dovadă de mare vitalitate și aveți succes în tot ceea ce vreți să întreprindeți. Pentru cei singuri, la orizont se întrevede o mare dragoste.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel