Mihai Trăistariu vrea să își cloneze mama și cele două pisici: „Bănuiesc că nu o să fie ieftin, cel puțin la început”

Data publicării:
Mihai Trăistariu, foto Instagram
Descriere foto: Mihai Trăistariu, foto Instagram

Mihai Trăistariu a fost profund afectat de moartea mamei lui în anul 2006. Artistul își dorește acum să o cloneze. Declarațiile șocante făcute de cântăreț. 

Mihai Trăistariu se bucură de un succes imens pe plan muzical. Artistul a trecut și prin multe greutăți, mai ales pierderea din 2006, când mama artistului s-a stins din viață. Mihai Trăistariu a suferit enorm, mai ales că avea o relație specială cu aceasta. 


Artistul spune acum că și-ar dori să o cloneze pe mama lui, dar și pe două dintre pisicile care au murit și pe care le iubea enorm. 


Invitat în emisiunea Vorbește Lumea, declarațiile făcute de artist au șocat-o pe Adela Popescu. 


„Mama mea care a decedat a iubit medicina. Tatăl meu a fost pictor. Noi aveam în casă tot felul de resurse datorită mamei, eu citeam.


Mă documentam singur, am început să descopăr lucruri pe care nu le învățam la școală, clonarea, nemurirea, roboții și altele. La școală nășteam râsete. Prin liceu, profesoara de logică ne-a făcut un test de IQ. Eu am avut 147 din 150, nu spun ca să mă laud.


Mi-a zis că sunt diferit, că trebuie să fac lucruri mărețe. Și la muzică am tratat totul ca la olimpiadă. Am citit de clonare. Pe mama am iubit-o foarte mult, semăn cu ea la chip. Ea îmi spunea că sunt prelungirea ei, că sunt ADN-ul ei.


Mi-a zis că sunt bun și ambițios ca ea. Când s-a stins, tocmai după Eurovision am venit acasă și nu am mai găsit-o în viață. Avea ciroză”, a declarat Mihai Trăistariu la Vorbește lumea.


Mihai Trăistariu spune chiar că i-a cerut mamei sale un semn și aceasta i-a răspuns. Artistul studiază de mic copil clonarea și spune că se fac pași importanți în acest sens. 


„Am avut discuții despre asta, i-am zis să îmi trimită un semn dacă există ceva dincolo. Am întrebat-o dacă o pot clona, mi-a dat acceptul și mi-a oferit mai multe smocuri de păr. Le am acasă.


Momentan nu este posibil, se întâmplă niște lucruri ciudate, organele poate nu o să funcționeze. Eu chiar dacă mi-aș clona mama, o ia de la bebeluș, o să fie mai mică ca mine. Sunt dezbateri pe tema asta, nu știu cât ar fi de adevărat”, a adăugat artistul.

 

Citește și: Alexandra Stan a dezvăluit motivul REAL pentru care a ajuns în fața altarului alături de Emanuel Necatu: „Acum nu vreau să îl jignesc”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel