Alexandra Stan a dezvăluit motivul REAL pentru care a ajuns în fața altarului alături de Emanuel Necatu: „Acum nu vreau să îl jignesc”

Data publicării:
Alexandra Stan, foto Instagram
Descriere foto: Alexandra Stan, foto Instagram

Alexandra Stan și Emanuel Necatu și-au spus adio la doar câteva luni de la nuntă. Ce spune vedeta despre mariajul care s-a încheiat fulgerător de repede?

Alexandra Stan și Emanuel s-au cunoscut în urmă cu câteva luni și nu a durat prea mult până au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă. Artista a confirmat divorțul de Emanul Necatu,  în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. 


Alexandra Stan nu a vrut să vorbească prea mult despre mariajul cu Emanuel Necatu, dar a primit multe întrebări despre acest subiect controversate. Vedeta a ținut căsnicia secretă timp de câteva luni, iar vestea divorțului a venit la fel de fulgerătoare ca cea a nunții. 


Alexandra Stan a vorbit despre motivul pentru care a ales să spună DA în fața ofițerului de stare civilă la doar câteva luni de relație. Vedeta spune că își dorea tare mult să devină mămică, iar asta a făcut-o să meargă în fața altarului. Ba mai mult, cei doi au și încercat să facă un copil, dar se pare că rezultatul nu a fost unul pozitiv. 


„Acum nu vreau să îl jignesc pe Emanuel. E un om super ok și are foarte multe calități, de asta m-am și îndrăgostit inițial de el. Nu eram prea pretențioasă, m-aș fi căsătorit cu oricine îmi ieșea în cale. Am încercat să facem copii, am mers la doctor, am făcut investigații”, a povestit Alexandra Stan pe Youtube. 


Invitată în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, Alexandra Stan a dezvăluit că decizia de a divorța a fost luată de comun acord. Artista susține că s-au grăbit atunci când au decis să meargă în fața altarului, iar ea a confundat ajutorul dat de Emanuel pentru a trece peste o perioadă mai dificilă, cu începutul unei povești de dragoste care ar fi trebuit să reziste până la adânci bătrâneți. 


„Nu zic că nu trebuia să fac asta, dar chiar nu cred că trebuia să fac asta, nu trebuia să ne grăbim. În primul rând, trebuia să stăm să ne cunoaștem mai bine. Ne-am cunoscut printr-o prietenă. Eu aveam nevoie de cineva care să mă ajute să trec peste anumite momente, mai ales că era o perioadă sensibilă pentru mine.


Murise Hercules, motanul meu, și mă simțisem așa blocată. Nu știam încotro s-o iau. Eram debusolată. M-a ajutat să mă regăsesc doar că eu am confundat ajutorul ăsta”, a povestit Alexandra Stan la „Teo Show”. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel