Mihai Trăistariu, vinovat de un incident din copilărie. Ce s-a întâmplat cu fratele său: “Din cauza mea el nu mai vede bine”

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Trăistariu,facebook
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Trăistariu,facebook

Mihai Trăistariu a povestit un incident neplăcut din copilărie. Artistul a mărturisit cum a ajuns fratele său să nu mai vadă, din cauza sa. 

Mihai Trăistariu își serbează astăzi fratele mai mare, pictorul Vasile Trăistariu. Cu această ocazie, artistul a făcut și câteva confesiuni din copilărie.

Mihai Trăistariu, vinovat de un incident din copilărie

Mihai Trăistariu a recunoscut că îl ajută pe fratele său cu bani, deoarece are mari probleme financiare și se descurcă cu greu. Cu toate astea, artistul a repetat în nenumărate rânduri că ar trebui să se descurce și singur, deoarece fiecare are problemele lui și nu o să poată să-l ajute la nesfârșit.        

“Eu l-am mai mustrat pe fratele meu pentru că l-am ajutat cu bani. Tot frate rămâne, sângele apă nu se face. Eu îl mai bat la cap să producă bani, să se descurce singur, să se întrețină. Stau și mă gândesc, lumea mă mai ceartă, de ce vorbesc așa de fratele meu.

Nu a avut norocul meu, el este foarte talentat. Dacă ar fi avut mai mult noroc, s-ar fi întreținut singur din pictură, din artă. Eu am știut să mă vând mai bine, am învățat din mers și am și produs bani din cântat. Poate la pictură e mai greu și trebuie să îl ajutăm, să îi plătim facturile, să îi luăm de mâncare.

Îi cumpărăm materiale, eu și sora mea. Aici e problema, i-am tot reproșat că nu se întreține singur, dar cred că nu poate doar din pictură. O să îmi asum și îl voi ajuta cât pot”, a declarat Mihai Trăistariu pentru FANATIK.

Mihai Trăistariu: „M-am simțit vinovat toată viața”

Mihai Trăistariu a povestit un incident din copilărie. Artistul a recunoscut că fratele său a ajuns să poarte ochelari din cauza lui, după ce i-a dat cu un pumn de nisip în ochi.

“Eu i-am stricat vederea fratelui meu. Din cauza mea nu vede bine și poartă ochelari. Când eram mici, eu aveam vreo 8 ani și i-am dat cu un pumn de nisip în ochi, iar unul din ochi s-a cam pierdut la el și vedea mai greu. După un an, era iarnă și i-am dat cu un bulgăre de zăpadă în ochi și atunci i-am stricat vederea de tot.

Din acel moment, fratele meu poartă ochelari. Eu m-am simțit vinovat toată viața. Din cauza mea poartă ochelari. Dar după câțiva ani și el a sărit de pe dulap pe mâna mea și mi-a rupt mâna. A trebuit să stau cu mâna în gips. Eu am fost un copil cuminte, destul de tocilar, devreme acasă. Am fost un copil cuminte, veneam cu coroniță acasă, nu le făceam probleme părinților. Am luat nota 10 la BAC, am fost olimpic, eram un copil conștiincios”, a mai spus Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu se gândea să-și ducă fratele la azi

În urmă cu câteva zile, Mihai Trăistariu a publicat un mesaj pe rețelele de socializare în care le mărturisea fanilor că se gândește serios să își ducă fratele la azil. Ulterior, Mihai Trăistariu și-a sters postarea și a spus că era doar supărat din cauza faptului că îi cunoaște potențialul fratelui său și vrea ca acesta să își câștige banii și să nu mai ceară ajutor la cei din jur.

Citește și: Scandal de proporții la Antene. O vedetă dă de pământ cu Mirela Vaida: „Îmi jignea mereu soțul. Este o femeie frustrată!”

Dana Rogoz, devastată de moartea tatălui său. Actrița nu poate trece peste această pierdere: „A murit în sâmbăta aia, acum fix 9 ani”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel