Dana Rogoz, devastată de moartea tatălui său. Actrița nu poate trece peste această pierdere: „A murit în sâmbăta aia, acum fix 9 ani”

Data publicării:
Sursa foto: Dana Rogoz, instagram/ colaj foto Spectacola
Descriere foto: Sursa foto: Dana Rogoz, instagram/ colaj foto Spectacola

În urmă cu nouă ani, Dana Rogoz își pierdea tatăl, după ce bărbatul s-a luptat cu o boală nemiloasă.

Dana Rogoz a făcut o postare extrem de emoționantă pe Instagram, unde și-a amintit despre unul dintre cele mai grele momente din viața ei și, anume, când tatăl vedetei s-a îmbolnăvit extrem de tare, fiind internat la terapie intensivă, după care și-a pierdut viața. 

Dana Rogoz, devastată de moartea tatălui său

Astăzi, s-au împlinit 9 ani de când tatăl Danei Rogoz a pierdut lupta cu o boală nemiloasă, mai exact leucemie. Deși se spune că timpul vindecă, Dana Rogoz recunoaște că durerea lăsată de pierderea părintelui său nu va trece niciodată și își amintește ziua în care cerul parcă s-a prăbușit peste ea și familia sa. Cu toate astea, actrița încearcă să meargă înainte și să își facă un rost în viață. 

„Era sâmbătă si ma trezisem foarte devreme cu gândul ca "Azi moare tata". Pe de o parte știam ca tata e intr-o stare grava in spital. Pe de alta parte, il visasem pe Profu' în seara aia, adica pe Ioan Luchian Mihalea - o alta figura paterna a copilăriei mele, un alt "tata" pe care îl pierdusem când aveam 8 ani. Eu si unul dintre fratii mei făcusem parte din grupul Minisong, condus de el, asa ca in vis ii spuneam sa fie "bland" cu fratele meu, "pentru ca azi moare tata". Si atunci m-am trezit. M-am dus la Fundeni în dimineața aia cu gandul ca "Azi moare tata". Am stat pe hol, asteptand, la fel ca in celelalte zile, impreuna cu fratii mei si nu le-am povestit visul meu. Pentru ca eu nu cred în vise, nu cred în premoniții. Nici tata nu credea. Prostii. Era doar felul prin care inconștientul ma pregătea pentru ce urmeaza.

Si chiar a murit în sambata aia, acum fix 9 ani. Si am realizat cum nimic nu te poate pregati pentru trecerea dintre "este" si "a fost". Trecerea aia care tin minte cat de absurd s-a instalat intre mine si fratii mei, pe un hol de spital, in fata sectiei de ATI.

9 ani suna foarte mult. Si deși s-au petrecut multe in acesti 9 ani, ii simt ca si cand ar fi... vreo 3. Chiar azi, la 9 ani de când tata a murit, il duc pe Vlad la scoala sa dea evaluarea nationala, ii comand Liei tortul pentru aniversarea celor 3 ani, merg sa prezint o gala, filmez, ma agit, imi gasesc rostul in viata asta, care merge mai departe...”, a scris Dana Rogoz, pe rețelele de socializare. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel