Mihai Trăistariu tună și fulgeră de supărare, după ce și-a găsit apartamentele din Mamaia Nord distruse de turiști: „Nu luăm pe mere ce dăm pe pere”

Data publicării:
Sursa foto> Mihai Traistariu, facebook
Descriere foto: Sursa foto> Mihai Traistariu, facebook

Mihai Trăistariu este supărat foc, după ce și-a găsit apartamentele din Mamaia Nord distruse de turiști. 

Mihai Trăistariu a rămas profund dezamăgit după minivacanța de 1 mai. Artistul este foarte supărat, după ce și-a găsit apartamentele din Mamaia Nord distruse de turișii care s-au cazat acolo.

Mihai Trăistariu tună și fulgeră de supărare, după ce și-a găsit apartamentele din Mamaia Nord distruse de turiști

Artistul a decis să împărtășească cu fanii dezastrul pe care l-a găsit în apartamente: lenjerii de pat pătate, băi distruse și mizerie de neimaginat. Mihai Trăistariu recunoaște că asemenea situații îl dezamăgesc complet, dar cu toate astea, nu are de gând să renunțe la turism. 

„Au plecat turiștii sosiți de 1 Mai, la apartamentele mele din Mamaia Nord și camerista mi-a trimis poze cu «stricăciunile din acest weekend». N-am visat vreodată să mă fac hotelier, însă iată-mă cazând turiști de pretutindeni. După doar 4 zile de stat la cele 6 apartamente, daunele sunt următoarele și vă spun că stricăciunile sunt pe bune!

1. La unul din apartamente au rupt capul de duș. De rușine, au lăsat pe masă 27 de lei și-o sticlă de vin roșu. Pentru reparații probabil, sau ca să-i iert. I-am iertat. Se mai întâmplă. 2. La un alt apartament, au rupt suportul de la hârtia igienică. Nu-i nimic! Îl lipim cu SuperGlue.

3. La un alt apartament, doamna căreia i-a venit ciclul nu și-a pus pampers. Nu-i nimic! Cumpărăm altă pilotă. 4. La un alt apartament, nu mai merge telecomanda de aer condiționat. Am schimbat bateriile și nimic. Probabil, au izbit-o de pereți când s-au bătut. Nu-i nimic. Cumpărăm alta.

În concluzie: păi, nu-ți vine să te lași de turism ?! Nu-mi vine ! Tot înainte!”, a spus artistul, pe rețelele de socializare.

Vezi și: Fratele lui Mihai Trăistariu, la limita sărăciei. Este îngropat în datorii: „Stă în frig, doarme îmbrăcat și se încălzește cu o butelie de gaz”

Mihai Trăistariu: „Nu luăm pe mere ce dăm pe pere”

Mihai Trăistariu a ajuns la concluzia că cel mai bine este să închirieze apartamentele la copiii care vin însoțiți de părinți, deoarece tinerii sunt cei care creează marile probleme. Cu toate astea, artistul consideră că lucrurile puteau să fie mult mai grave.

„Hai să vă zic un secret! E al 4-lea an când închiriez apartamentele de la malul mării. Și am învățat din mers un mega lucru: Nu cazați copii fără părinți! Fugiți de ei cât puteți! Distrug tot! Sunt iresponsabili și nu le pasă de nimic! De 1 mai, la mare, au venit doar tineri de pretutindeni. La cluburile din Mamaia. Se îmbată, se droghează și distrug tot. Maaare distracție pe capul lor, ce să zic! În schimb, familiile cu copii sunt perfecte. Lasă totul ca la carte, uneori fac și curat la plecare, deși nu e nevoie, pentru că avem cameristă. Învățăm din greșeli! Astea, totuși, sunt lucruri relativ minore! Mulțumesc lui Dumnezeu că n-am avut deocamdată situații mai grave! Asta e, reparăm! Nu luăm pe mere ce dăm pe pere, în concluzie. Și, totuși, vreau un hotel! Și o să-l am”, a concluzionat artistul. 


Citește și: Câți bani câștigă Mihai Trăistariu anual. Artistul urmează un curs de contabilitate: ”Vreau să învăț să fac calcule și să nu mai arunc banii pe fereastră”/ EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel