Mihai Trăistariu, prima reacție după ce România s-a calificat în finala Eurovision 2022: „Știți ce-mi place la băiatul ăsta?”

Data publicării:
Mihai Trăistariu, foto Facebook
Descriere foto: Mihai Trăistariu, foto Facebook

Mihai Trăistariu l-a felicitat pe WRS, artistul care reprezintă România la Eurovision 2022, după calificarea în finală. 

Reprezentantul României, wrs, s-a calificat în finala concursului Eurovision 2022, cu piesa "Llámame", în urma votului acordat prin SMS şi pe site-ul oficial al concursului.

 

Mihai Trăistariu, artistul care a reprezentat România la Eurovision în 2006 și a reușit să obțină locul 4, spune că este extrem de încântat de prestația lui WRS în semifinală și crede că România are șanse să ajungă pe podium.

 

„EUROVISION - Semifinala a II-a ...
Păreri personale ... 
În seara asta, România a meritat calificarea cu desăvârșire.
Se vede că reprezentantul nostru, împreună cu Tvr și-au dat tot interesul.
Așa DA !

Chiar a fost un show reușit. Evident că dansul îl avantajează mult pe interpret iar România nu a mai trimis vreodată o piesă cu atâta mișcare la Eurovision.
Wrs a cântat și a dansat ... DE FINALĂ.
Lăudabil este că, deși a nimerit în Semifinala a II-a, care a fost dublu de grea față de prima ... el s-a strecurat printre atâtea piese bune și printre veșnicele schimburi de voturi între țări.
Deci ... cu atât mai mult ... merită toate aplauzele.
A fost foarte greu pentru România azi. Și iată că greul a trecut.
Nu știu cum va fi la FINALA de sâmbătă dar ... deja România a trecut de rușinea din ultimii 3 ani, când n-a reușit să se califice.
Concluzie : Suntem din nou pe harta Eurovision-ului, indiferent de rezultatul din Finală.
Bravo, Wrs ! Bravo, România ! Bravo, echipa Tvr ! Bravo, Iuliana Marciuc !
Grafica unor țări a fost senzațională. Chiar a fost un super spectacol per total.
Mi s-a părut inedit faptul că multe țări au cântat în limba lor. Ceea ce se întâmpla din ce în ce mai rar în ultimii ani la Eurovision.
Nu pot da un pronostic, pentru că nu am reușit să am vreo țară favorită !
Culmea ... mie-mi plăcuseră Cipru, Malta ... sau Israel ... ori Montenegru ... iar țările astea nici măcar nu s-au calificat !!!
Ca sa-nțelegeți ce-nseamnă Eurovision !

Una peste alta ... trebuie să ne bucurăm de evenimentul în sine ! 
EUROVISION rămâne, în continuare, CEL MAI MARE CONCURS MUZICAL DE PE PLANETA PĂMÂNT.
Au început și americanii cu ... AMERICAN SONG CONTEST ...
Acușica vine și ASIAN SONG CONTEST ...
Și ... iată cum MONDOVISION-ul se apropie !
Cum ? Întrebați dacă mă bag ? Normal ! La Mondovision cu mine !

Hai ! Ținem pumnii ursulețului la Finală !
Știți ce-mi place la băiatul ăsta? Că n-are figuri în cap ! S-a menținut modest, popular ... pe toată perioada de după câștigarea finalei românești.
Mai rar așa caracter frumos !
Baftă, Ursache !
Rupe-i !!!
P. S. : M-au arătat și pe mine într-o secvență de câteva secunde.
Pe tot mapamondu'.
Deci ... eram în extaz !

Am crezut că e doar pe Tvr ... dar au început să-mi scrie oameni din toată lumea.
Ceea ce e ... wooow !

Mulțumesc, Italia ... pentru reclama făcută !
Chiar mă minunez de faza asta”, a transmis Mihai Trăistariu pe rețelele de socializare. 

 

România s-a calificat în finala Eurovision 2022, cu piesa "Llámame"

 

România s-a calificat în finala Eurovision, în urma Semifinalei 2 a concursului cântecului european, ce a avut loc joi noaptea, alături de reprezentanţii următoarelor ţări: Belgia, Republica Cehă, Azerbaidjan, Polonia, Finlanda, Estonia, Australia, Suedia şi Serbia.

 

Artiştii calificaţi sunt: Jérémie Makiese cu "Miss You" (Belgia), We Are Domi cu "Lights Off" (Republica Cehă), Nadir Rustamli cu "Fade to Black" (Azerbaidjan), Ochman cu "River" (Polonia), The Rasmus cu "Jezebel" (Finlanda), Stefan cu "Hope" (Estonia), Sheldon Riley cu "Not The Same" (Australia), Cornelia Jakobs cu "Hold Me Closer" (Suedia) şi Konstrakta cu "In corpore sano" (Serbia).

Aceştia se vor alătura în finala de sâmbătă reprezentanţilor primelor 10 ţări alese marţi de către juriul de specialitate şi public: Elveţia - Marius Bear cu "Boys Do Cry", Armenia - Rosa Linn cu "Snap", Islanda - Systur cu "Meo hakkandi sól", Lituania - Monika Liu cu "Sentimentai", Portugalia - MARO cu "Saudade, Saudade", Norvegia - Subwoolfer cu "Give That Wolf A Banana", Grecia - Amanda Tenfjord cu "Die Together", Ucraina - Kalush Orchestra cu "Stefania", Republica Moldova - Zdob şi Zdub şi Fraţii Advahov cu "Trenuleţul" şi Ţările de Jos - S10 cu "De diepte".

Calificate din oficiu în marea finală sunt cele cinci ţări fondatoare Eurovision, grup cunoscut şi sub numele de "Marele 5": Franţa, Germania, Italia, Spania şi Marea Britanie.

Germania este reprezentată de Malik Harris, cu "Rockstars", Spania, de Chanel, cu "SloMo", Marea Britanie, de Sam Ryder, cu "Space Man", Italia, de Mahmood & Blanco, cu "Brividi", Franţa, de Alvan şi Ahez, cu "Fulenn".

Finala Eurovision 2022 va avea loc sâmbătă, iar telespectatorii români o vor putea urmări în direct pe TVR 1 şi TVR Internaţional, începând cu ora 22,00.

Eurovision Song Contest 2022 se desfăşoară la Sala Pala Olimpico din Torino, sub sloganul "The sound of beauty".

Eurovision Song Contest este cea mai importantă competiţie muzicală internaţională, organizată de EBU - cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa. European Song Contest (ESC) se desfăşoară în fiecare an, începând din 1956. Show-ul este unul dintre cele mai longevive şi mai urmărite programe de televiziune din lume, fiind transmis atât în Europa, cât şi în Australia, Asia şi Statele Unite.

Televiziunea Română este organizatoarea Selecţiei Naţionale Eurovision şi participă la competiţia europeană din anul 1993.

Cele mai bune performanţe ale României la acest concurs au fost de două ori locul al treilea (Luminiţa Anghel & Sistem - Kiev, 2005; Paula Seling şi Ovi - Oslo, 2010) şi o dată locul al patrulea (Mihai Trăistariu - Atena, 2006).Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel