Mihai Trăistariu, hotărât să-și scrie testamentul. Cui vrea să lase toată averea: „Vreau să îi iau pe toți la grămadă”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Xtra Night Show
Descriere foto: Captură video: YouTube/Xtra Night Show

Mihai Trăistariu vrea să îți scrie testamentul. Artistul a dezvăluit cui vrea să lase toate averea.

Mihai Trăistariu se bucură de un real succes pe plan profesional. Artistul deține șase apartamente în Mamaia Nord pe care le închiriază turiștilor și recent și-a cumpărat un nou apartament de lux. Mihai Trăistariu nu are de gând să se oprească aici, ci vrea ca în fiecare an să-și achiziționeze o nouă locuință. 

Mihai Trăistariu, hotărât să-și scrie testamentul. Cui vrea să lase toată averea

Cu o așa avere, artistul și-a propus să meargă la notar pentru a-și face testamentul. Invitat în emisiunea „Xtra Night Show”, Mihai Trăistariu a dezvăluit că vrea să le asigure rudelor sale o viață stabilă din punct de vedere financiar, așa să o parte din bani intenționează să îi împartă între acestea.

„Lumea mă întreabă cui vreau să las toată averea, că eu vreau ca până la 60-70 de ani să am 5 milioane de euro. La mama au fost 15 frați și la tata 10. Eu am 216 verișori, dar cunosc doar 20. Probabil în fiecare lună se mai naște câte o rudă. Un milion de euro chiar l-aș împărți la rude. Acum îmi dau seama, la 60 de ani nu vor fi vreo 500?

Dacă mă însor, atunci clar copiii mei o să primească ceva, dar nici nu prea îmi place să le dau de-a gata, dar nici să îi las în fundul gol. O să-i las și fratelui, dar el e mai mare decât mine, ce să facă cu ei? E clar că frații vor primi, dar nu musai fraților, cât copiii și niște rude. Vreau să îi iau pe toți la grămadă, să facem o chestie. Eu mai am o asta variantă, de asta spuneam de un milion de euro. Dacă ar fi să fie, eu spun ipotetic. Eu de fiecare dată când visez frumos, se întâmplă. Eu trebuie doar să visez frumos și se întâmplă”, a mărturisit Mihai Trăstariu la „Xtra Night Show”.

Te-ar putea interesa și: Mihai Trăistariu își cumpără apartament de lux la Mamaia Nord: „Vreau să fie de 5 stele, să am și așa ceva în palmares” / EXCLUSIV

Citește și: Oana Ioniță, mărturisiri cutremurătoare despre relația pe care o are cu fiul ei. Vedeta a izbucnit în lacrimi: „Pentru orice mamă este o traumă”

„Eu am încă două planuri importante pentru când voi face un milion de euro”

Puțini știu că părinții artistului s-au stins din viață după ce au pierdut lupta cu cancerul, motiv pentru care Mihai Trăstariu vrea să facă un centru de cercetare care să trateze boala. Pe lângă acesta, cântărețul își dorește să facă ceva și un centru pentru animale.

„Eu am încă două planuri importante pentru când voi face un milion de euro. Vreau să fac un centru de cercetare care să trateze cancerul. Mi-au murit părinții de cancer și mi-am jurat mie că trebuie să se găsească leacul. Deja pe la cancerul de sân se mai tratează, de acolo vom vedea.

Mai am ceva cu animalele, câini, pisici, broaște. Vreau să fac tot așa un centru pentru animale, o chestie de îngrijiri de protecție, care tot așa va costa (...) Asta vreau să fac. Pentru bolnavii de cancer vreau să fac cumva să vindecăm cancerul, pentru că mă obsedează. Trebuie să salvăm oamenii acare se luptă cu boala asta. De asemenea, centrul pentru animale. Sunt două sunt în plan. Totodată, rudele o să le bag pe toate la grămadă, dar să nu se mai înmulțească. Suntem 200 acum, dar la 60-70 o să fie 500”, a mai declarat Mihai Trăstariu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel