Mihai Trăistariu, dezvăluiri emoționante din copilărie. Ce își dorea artistul de Paște: ”Nu am făcut niciodată lucrul acesta. Mereu o întrebam pe mama”/ EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto> Mihai Traistariu, facebook
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto> Mihai Traistariu, facebook

Mihai Trăistariu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, cum era Paștele în copilărie. 

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști. Cântărețul ne-a povestit cum petrecea Sărbătorile Pascale, în copilărie. Artistul a dezvăluit și ce și-a dorit foarte mult să facă în ziua de Paști și nu a reușit niciodată. 

Mihai Trăistariu, dezvăluiri emoționante din copilărie

Mihai Trăistariu a mărturisit că, în copilărie, mergea la Înviere, iar a doua zi lua masa împreună cu familia. Artistul a recunoscut că nu s-a spovedit și nu s-a împărtășit niciodată, deoarece tatăl său era ateu, iar mama sa nu era foarte credincioasă. Din acest motiv, el și frații săi nu au avut educație în spiritul religios. 

”În copilărie făceam același lucru. Mergeam la Înviere și veneam acasă, nu făceam altceva. A doua zi mâncam mâncare bună, ciocneam ouă după noaptea de Înviere și săream pe sarmale și pe ce mai era, dar nu am alte obiceiuri. Ceea ce îmi amintesc din copilărie e că nu am mers niciodată la Spovedanie, la Împărtășanie. Eu nu am trăit lucrurile astea. Tatăl meu a fost ateu convins, iar mama era credincioasă, dar nu foarte mult. În cazul acesta, nu ne-au educat în spiritul acesta religios și nu am prins virusul ăsta.

În schimb, am un frate, dintre cei patru frați câți suntem, care este foarte credincios. Se duce la biserică zilnic, stă cu Biblia în mână, subliniază pe acolo, respectă totul. El și-a găsit singur credința și calea, dar eu nu sunt chiar așa. Eu sunt un credincios, obișnuit. Din copilărie îmi amintesc că o tot întrebam pe mama când mă duc și eu la Spovedanie, dar nici nu știam exact ce înseamnă. Nu am făcut niciodată lucrul acesta, nu m-am spovedit și nu m-am Împărtășit. Nici nu regret, dar uite că sunt lucruri pe care nu le-am făcut și poate, măcar o dată în viață, trebuia trăite. Per total, tot ce a fost legat de Paște în copilărie, a fost frumos. ”, a dezvăluit Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Ce tradiții respectă acum Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu ne-a spus că, în ziua de Paști merge la biserică, dar și la mormântul părinților săi. Totodată, artistul a mărturisit că merge să ia Lumină, pe care o duce tot timpul acasă. De data aceasta, ziua de Paști o va petrece la Sinaia, acolo unde va cânta. 

”Nu sunt un habotnic, dar sunt credincios. În afară de a merge la o mânăstire sau la mormântul părinților să aprind o lumânare sau la Înviere, nu prea merg la Biserică, nu sunt bisericos de fel, iar acum o să merg să iau Lumină. Deci, de Paști, intotdeauna iau lumină și o aduc în casă. Acum fiind la Sinaia să când, nu o mai aduc în casă, o duc în camera de hotel, stau cu ea puțin și după o sting.”, ne-a mai spus Mihai Trăistariu. 

Ce planuri are Mihai Trăistariu pentru ziua de Paști

Cât despre ziua de Paști, Mihai Trăistariu ne-a mărturisit că este invitat să cânte la două resorturi din Sinaia. Artistul recunoaște că se bucură pentru faptul că oamenii își doresc să-l audă cântând, într-o zi de mare sărbătoare. Totodată, aceasta a precizat că va merge în Sinaia la Înviere și se va bucura și de o mică vacanță. 

”Anul acesta, pentru a doua oară, o să merg la Sinaia, să cânt turiștilor, la două resorturi, la masa de după Înviere, deci duminică. Sâmbătă noaptea este Învierea, iar duminică la prânz, turiștii ia masa și eu stau acolo într-un colț și cânt, ceea ce este foarte drăguț. Și anul trecut s-a întâmplat acest lucru. Până acum, nu cântam de Paște,pentru că nu prea e voie să petreci, dar uite că se dă dezlegare la tot și astfel, este al doilea an în care două resorturi mă vor și atunci o să merg la Sinaia. Acolo o să merg și la Înviere, mai fac și o mică vacanță de o zi două, duminică la prânz cânt și vin acasă noaptea. ”, ne-a mai spus artistul. 

Mihai Trăistariu a rămas fără permisul de conducere, în Săptămâna Mare: „Timp de o lună sunt pe jos”/ EXCLUSIV

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel