Mihai Trăistariu a rămas fără permisul de conducere, în Săptămâna Mare: „Timp de o lună sunt pe jos”/ EXCLUSIV

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Trăistariu, instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Trăistariu, instagram

Mihai Trăistariu a rămas pieton, timp de o lună, după ce i-a fost suspendat permisul de conducere. 

Mihai Trăistariu are probleme cu legea, chiar în Săptămâna Mare. Îndrăgitul artist a rămas pieton, după ce i-a fost reținut permisul de conducere de către oamenii legii. În exclusivitate pentru Spectacola, cântărețul a mărturisit că acum va trebui să se obișnuiască să meargă pe jos, lucru care nu-l deranjează, mai ales că merge la sală regulat și a slăbit mai bine de 11 kilograme, într-un timp record. 

Mihai Trăistariu a rămas fără permisul de conducere, în Săptămâna Mare

Mihai Trăistariu a recunoscut că a rămas pieton, chiar astăzi, în Joia Mare. Artistul nu ne-a dezvăluit motivul pentru care oamenii legii i-au reținut permisul de conducere, însă consideră că mersul pe jos este sănătos. 

”Nu mai am permis de astăzi, timp de o lună și sunt pe jos, la plimbare, prin Mamaia Nord, pe faleză. Azi fac altfel de sport. Nu m-am mai dus la sală, dacă tot nu mai am mașină și nu am mâncat nimic de dimineață.”, a spus artistul, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Ce planuri are Mihai Trăistariu pentru ziua de Paști

Cât despre ziua de Paști, Mihai Trăistariu ne-a mărturisit că este invitat să cânte la două resorturi din Sinaia. Artistul recunoaște că se bucură pentru faptul că oamenii își doresc să-l audă cântând, într-o zi de mare sărbătoare. Totodată, aceasta a precizat că va merge în Sinaia la Înviere și se va bucura și de o mică vacanță. 

”Anul acesta, pentru a doua oară, o să merg la Sinaia, să cânt turiștilor, la două resorturi, la masa de după Înviere, deci duminică. Sâmbătă noaptea este Învierea, iar duminică la prânz, turiștii ia masa și eu stau acolo într-un colț și cânt, ceea ce este foarte drăguț. Și anul trecut s-a întâmplat acest lucru. Până acum, nu cântam de Paște,pentru că nu prea e voie să petreci, dar uite că se dă dezlegare la tot și astfel, este al doilea an în care două resorturi mă vor și atunci o să merg la Sinaia. Acolo o să merg și la Înviere, mai fac și o mică vacanță de o zi două, duminică la prânz cânt și vin acasă noaptea. ”, ne-a mai spus artistul. 

Citește și: Tatăl Loredanei Groza rupe tăcerea despre operațiile estetice ale fiice sale: "Unele femei sunt invidioase"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel