Mihai Trăistariu a fost DEMASCAT. Artistul era STEAUA de la Masked Singer România

Data publicării:

Joi seară, show-ul Masked Singer România a avut o nouă demascare. Albina, Fluturele, Oul Dragon, Steaua, Monstrulica și Pisica s-au luptat pentru un loc în etapa următoare și au pus în scenă momente impresionante. 

În urma votului detectivilor și a publicului, Steaua a părăsit competiția, cântărețul Mihai Trăistariu fiind cel care s-a ascuns în mască. Ediția din această săptămână a fost lider de audiență. 

”Am încercat să-mi schimb glasul, nu știam cum să-l mai fac. Nu știți ce ar fi urmat, mi-e ciudă că n-am mai rezistat. Mi-a fost greu cu partea asta feminină, care a trebuit lucrată, dezvoltată, exersată. Mi-am studiat eu câteva mișcări, o mână în șold, una pe sus, chiar și poziția să fie feminină, ca să intru în personaj. A fost o provocare și pentru mine să-mi schimb vocea în feluri în care n-am mai făcut-o vreodată, dar am cântat cu o voce pe care n-am folosit-o, nu mi-am folosit toată tehnica vocală, sensibilul meu din glas, pentru că dădeam spre Trăistariu și atunci am mici regrete. Dar nici nu se putea altfel, că m-ați fi recunoscut ”, a spus Mihai Trăistariu imediat după demascare. 

 

Cum se descria Trăistariu înainte de demascare

 

 ”Nici nu s-a uscat cerneala pe ziarele în care aparițiile mele senzuale au bulversat o țară întreagă. Cine crede că a fost un accident se înșală. Mi-am asumat orice apariție și lumea ar trebui să înțeleagă că atunci când intri într-un con de umbră folosești orice mijloace de a ieși la lumină. Scopul scuză mijloacele. Ups! Ce am câștigat? Milioane. Ce am pierdut? Tot. De câțiva ani împart dormitorul cu șase pisici și s-ar putea spune despre mine că sunt pustnică. Dacă n-aș fi cunoscută la fiecare colț de stradă, aș avea o viață absolut banală”, spunea Steaua înainte de a urca pe scena Masked Singer România.

Alex Bogdan: ”Suntem față-n față cu cel mai mare mister!”

”Îmi iei mințile și asta mă derutează groaznic. Am niște idei într-o emisiune, altele în alta, vii cu tot felul de povești... nu mai înțeleg nimic despre tine”,  spunea Mihaela Rădulescu. Pentru Alex Bogdan, enigma din jurul acestei măști a fost foarte greu de elucidat: ”Sunt convins că suntem față-n față cu cel mai mare mister de la Masked Singer România!”, a spus actorul inainte de marea demascare.

 

Săptămâna viitoare, toate cele 10 celebrități vor lupta față-n față, fără să mai beneficieze de avantajele echipelor din care provin. Măștile se vor reuni într-o singură mare grupă și vor lupta în cea mai încrâncenată etapă a show-ului. Două vedete vor fi eliminate joia viitoare, de la ora 21:30, într-o nouă ediție Masked Singer România. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel