Mihai Onilă, dezvăluiri cutremurătoare despre moartea fiicei sale. Cum a reușit să treacă peste gândul sinuciderii: „Nu puteam merge, îmi căzuse părul, făcusem diabet”

Sursă foto: Youtube/ Altceva cu Adrian Artene
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Altceva cu Adrian Artene

Mihai Onilă a vorbit despre momente dureroase când a aflat diagnosticul fiicei sale. Vindecarea nu a fost un proces ușor, mai ales că se afla în pragul sinuciderii. Artistul susține că vorbește cu fiica sa.

Mihai Onilă, artistul de la trupa AXXA, a avut parte de un episod sumbru în viața sa. În 2016, fiica lui fusese diagnosticată cu o boală incurabilă, iar medicii i-au zis că mai are doar șase luni de trăit. Cu o zi înainte de împlinirea celor șase luni, Ioana Emily Hope, fiica lui, a murit, iar viața artistului urma să ia o întorsătură dureroasă.

Momentele de dinaintea aflării diagnosticului

Artistul povestește cum a început totul, primul semn al bolii fiicei sale și cum s-au manifestat primele simptome. Medicii, inițial, i-au spus că nu are nimic, însă, în urma insistențelor sale, personalul medical a acceptat ca fiica lui să fie internată în vederea unor investigații. În urma cercetărilor făcute de doctori, Ioana avea să primească diagnosticul. Mihai Onilă, având nevoie neapărată de bani, se dusese să cânte la un eveniment. Apelul primit din partea medicului l-a lăsat fără cuvinte. De zor, s-a dus la spital pentru a discuta detaliile, aflând, în cele din urmă, vestea cumplită în privința fiicei sale.

„Ne-am trezit într-o zi că i s-a închis mâna și piciorul stâng, începuse să șchioapete. Am sunat la doctor, iar doctorul a zis să mergem la spital. Am mers, iar doctorul de acolo a zis că nu e nimic. Am zis totuși că nu e normal să se întâmple asta, am insistat. Și ne-a zis să lăsăm copilul o noapte pentru a face investigații. A doua zi, doctorul ne-a sunat și mi-a zis că e grav:  „Copilul va pleca în șase luni”. Cu o zi înainte de șase luni s-a stins. Am zis gata. Pentru că eu transferasem sufletul meu în copilul meu și a plecat , atunci am zis că și eu trebuie să plec.”, a spus artistul, în cadrul podcastului lui Artene.

Cum a reușit să se vindece

Urmărind o emisiune la televizor, artistul vizionase un invitat interesant în cadrul unei emisiuni, cu care a și luat legătura ulterior. Această persoană, prin practicile sale, a reușit să îl vindece pe Mihai Onilă de cea mai neagră perioadă din viața sa.

„Cu toate astea, nu s-a făcut voia mea. La un moment dat, stând acasă, foarte afectat, nu mai puteam să merg în picioare, îmi căzuse tot părul din față, ajunsesem la chelie, făcusem diabet, un diabet în care nu puteam mânca nimic. Luam două sau trei pastile pe zi, ceva în genul ăsta. Am aprins televizorul, stăteam în pat. De ce? Nu aveam nicio treabă. Era Kanal D și apăruse un domn care a zis că avea un invitat interesant. Acest invitat avea zece persoane în fața sa și făcuse un semn cu mâna, iar în acel moment, cele zece persoane au dat înapoi, de parcă ar fi fost lovite de ceva. Am luat legătura cu acel om. Renunțasem, între timp, la ideea de a muri. El mi-a zis așa: „Mihai, trecutul nu-ți mai folosește la absolut nimic, din acest moment”. Eu insistam, că trecutul e cu mine în suflet. Dacă deschizi o carte de istorie și citești, cum ai sentimentul față de ce s-a întâmplat acolo, adică neutru, atunci trebuie să ai și față de propriul tău trecut. Atunci am înțeles că mi s-a dat o altă cale, un alt drum, o altă înțelegere, o altă capacitate de a vedea lucrurile, pe care mi-o asum.”, a încheiat artistul.

Mihai Onilă, în diversele sale apariții media, susține că a găsit o cale de a comunica cu propria fiică, iar ajungerea la această tehnică nu a fost un drum ușor, după cum a precizat și acesta. Folosind diverse practici, artistul suține că s-a împăcat cu trecutul, adoptând o cu totul altă perspectivă în privința morții propriei fiice despre care susține că este vie.

"Fiica mea este vie, nu este moartă. Ea a lăsat trupul. Suntem entităţi energetice, prin energie putem pentru totdeauna păstra legături cu cei dragi. Noi de pe Pământ putem comunica cu cei care au plecat. Fetiţa mea îmi spune că mă iubeşte şi că este bine. Nu e nimic străin de sentimentele pe care le-aş avea când o strâng pe soţia mea în braţe. Voi dacă strângeţi pe cineva în braţe nu îi spuneţi că faceţi asta pentru că îl iubiţi, se simte asta. Comunicarea sufletească se traduce şi la nivel mental. Sunt om şi îmi doresc ca aici în trup să am liniştea necesară să fac ce trebuie să fac în misiunea mea", a spus Mihai Onilă la Antena Stars., notează Acasă.ro

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 11 sep 2023, 16:10 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience