Mihai Morar: Fetele mele s-au născut prematur. Nu am văzut-o ca pe ”vai ce mi se întâmplă mie”

Mihai Morar, sursa instagram
Descriere foto: Mihai Morar, sursa instagram

Mihai Morar și soția lui, Gabriela, formează un cuplu de peste zece ani și au împreună trei copii, gemenele Mara și Cezara și mezina Roua. Omul de radio a vorbit deschis, la DCNewsTV, despre venirea pe lume a gemenelor. 

„Încerc să nu dramatizez ceea ce mi se întâmplă. Când am în spate filmul, îmi dau seama că puteam să privesc ca pe o dramă faptul că fetele mele, gemenele, s-au născut la 32 de săptămâni. S-au născut prematur. Stăteau în incubator.

Cine este adevăratul Mihai Morar. ”Se schimbă de la o zi la alta”

Atunci, fiind foarte tânăr, aveam 26 de ani când am devenit tată, mi se părea ceva normal, că lucrurile se rezolvă. Știam că ele luptă, că respiră, că o să fie bine. Au stat șase săptămâni în spital până au ajuns la greutatea normală. Dar nu am văzut-o ca pe o dramă, ca pe vai ce mi se întâmplă mie”, a zis Mihai Morar în cadrul emisiunii „Interviuri care inspiră”, realizată la DCNewsTV de Claudia Țapardel.

„Am avut încredere. Mi-a dat încredere medicul cu care a născut Gabriela. Le-am văzut pe fete înaintea soției mele, Gabriela, ea mai stând la terapie după naștere. Le-am văzut așa micuțe. Dar doamnele de acolo, asistentele, mi-au dat o super încredere. Le-am întrebat respiră singure? Da. Se poate întâmpla ceva? Nu, suntem noi aici”, a povestit omul de radio.

„Am credință în Dumnezeu și încredere în oameni”, a mai spus Mihai Morar. 

Vezi interviul integral pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 17 mai 2021, 19:17 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience