Cine este adevăratul Mihai Morar. ”Se schimbă de la o zi la alta”

Data publicării:
Mihai Morar, foto DC News
Descriere foto: Mihai Morar, foto DC News

Emisiunea „Interviuri care inspiră” a debutat, la DCNewsTV, duminică, 16 mai, primul invitat fiind nimeni altul decât Mihai Morar, un invitat care inspiră, motivează și emoționează.

„Nu știu (n.r cine este cu adevărat Mihai Morar). Mihai Morar se schimbă de la o zi la alta. Eu sunt și Balanță. Dacă îmi clipa asta mă uit în oglindă și văd ceva, mi-este foarte greu ca în cealaltă oglindă să văd același lucru”, a zis Mihai Morar în cadrul emisiunii „Interviuri care inspiră”, realizată de Claudia Țapardel la DCNewsTV. 

„Cred că ai dreptate când spui că (n.r. i se adresează Claudiei Țapardel) este ceva despre Mihai Morar pe care nu îl cunoști, nu-l simți, nu-l vezi încă. Același lucru îl cred și eu. Ultimii ani pentru mine sunt, de fapt, sub semnul acestei întrebări. Știu că am ceva de făcut, dincolo de ceea ce fac fizic, vizibil în momentul acesta, dar nu știu unde mă va duce drumul. Nu știu nici eu. Nu ai cum să afli cine ești decât decât dacă mergi pe drum, care sigur este presărat cu foarte multe alegeri și piedici”, a explicat Mihai Morar.

Întrebat, ulterior, dacă se lasă purtat de val sau și-a ales totuși un drum, Mihai Morar a oferit următorul răspuns: „Valul este în mine, ca să zic așa. Adică, da, mă las purtat de val. Când te îndrăgostești, te lași purtat de val. La fel este și la mine. Când simt ceva cu adevărat, simt în stomac. Și, atunci, merg pe valul din interior. Au fost momente în viața mea când m-am lăsat purtat de valuri... (n.r. trecătoare)”

„Valul tău este când ți se răscolește stomacul în fața unei idei, a unui om, a unui proiect”, a conchis Mihai Morar. 

 

Vezi interviul integral pe DC News.

,Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel