Mihai Morar, despre anxietățile cu care se confruntă: "Trăiesc și acum cu frica asta"

Data publicării:
Mihai Morar, foto Instagram
Descriere foto: Mihai Morar, foto Instagram

Mihai Morar a vorbit deschis despre anxietățile cu care se confruntă. Ce frici are prezentatorul TV? 

Mihai Morar este unul dintre cei mai apreciați bărbați din showbiz. Acesta a muncit extrem de mult pentru a-și realiza visul și anume, să ajungă prezentator de radio, lucru care s-a și întâmplat. Pe lângă pasiunea pentru televiziune și radio, Mihai Morar a decis să-și facă și un canal de youtube, acolo unde invită numeroase vedete din showbizul românesc.

Cu toate astea, prezentatorul TV  recunoaște că are momente în care crede că nu este ajuns. Acesta a mărturisit că se confruntă cu anumite anxietății și îi este frică să nu fie refuzat sau să nu fie dat afară de la locul de muncă. Mihai Morar a mărturisit că toate aceste frici pleacă din copilărie. De asemenea, prezentatorul TV a povestit că mama sa îi spunea de multe ori că nu o să reușească în viață. 

"Eu n-am talent, n-am niciun talent, dar am darul ăsta sau mi l-am educat, de a asculta oamenii, știu să îi ascult până la capăt, nu îi întrerup la virgulă.

Am o grămadă de anxietăți. Să nu mă dea afară! Până acum vreo doi ani aveam treaba asta, să nu mă dea afară de la radio, în general asta cu sentimentul ăsta al eșecului, a fi aruncat în stradă, pentru că vine din copilărie. Când eu am auzit chestia asta și cred că toată generația mea a auzit asta de la părinți, O să ajungi să cureți veceuri, o să ajungi să mături străzile!'. Nu că ar fi rușinos asta, și dacă ajungeam, ce, făceam ceva decent, onorabil. Că o să ajung ultimul om îmi mai spunea maică-mea și am trăit și trăiesc și acum cu frica asta, să nu fiu exclus, să nu fiu dat afară, să nu fiu validat!", a spus Mihai Morar, potrivit Cancan.

 

 

Mihai Morar, adevărul despre plecarea din televiziune

 

 

Mihai Morar a prezentat  timp de 13 ani emisiunea „Răi da buni', de Antena Stars. În plină pandemie, vedeta a renunțat la proiectul care l-a consacrat și a decis să nu mai pună piciorul în televiziune. Invitat invitat în podcastul  Happyfish „Aproximativ discuții', cu Gojira, Mihai Morar a dezvăluit motivul pentru care a renunțat la televiziune. 

 „A fost un context pandemic. S-a luat decizia să avem o lună pauză, după lockdown. În momentul în care am ieșit din platou, eu am știut că nu o să mai calc niciodată acolo', a explicat Morar. 

Fostul prezentator TV spune că această decizie i-a adus un „sentiment de eliberare”, pentru că nu se mai regăsea în formatul acelei emisiuni. 

„A fost un sentiment de eliberare, faci lucruri pe care nu ți le dorești să le faci. Mă durea cel mai tare că nu mai era relevant. Ultimul lucru important pe care l-am făcut la tv a fost interviul cu Fulgy”, a mai spus el.

După ce s-a retras din televiziune, Mihai Morar și-a lansat propriul proiect în online. Podcastul „Fain și simplu”.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel