Mihai Morar a DECIS! Își donează hainele. "Am ce pune pe mine mâine dimineață"

Data publicării:

Mihai Morar a decis să își doneze hainele după ce a slăbit 15 kg. Pe contul său de socializare, omul de radio a publicat o poză în care apare el stând în fața unui „munte” de haine.

"Toată ziua, asta am făcut. Am scăpat de un munte de trecut. “Masivul” din spatele meu e format din toate “căutările” mele vestimentare din ultimii 15 ani, din cei 13 ani de emisiuni zilnice la TV și din cea mai stresantă întrebare a acestei vieți: “eu cu ce mă îmbrac în seara asta la TV?”. Și, era să uit, din cele 15 kilograme în plus pe care le purtam sub hainele astea până acum câțiva ani. Un “Everest” din ce-am purtat și nu mai port. Un “Mont Blanc” format din ce-am fost ca să fiu ce sunt azi.

Azi, când, 8 zile din 7, ies din casă în tricou alb sau negru, mi-e foarte clar că nu o să mai port niciodată nimic din lanțul muntos din spatele meu. Așa că, am ales să le dăruiesc întru folosul celor care le vor găsi rostul. Am ce pune pe mine mâine dimineață. Cu ochii închiși și tot nimeresc un tricou alb.

M-am simțit un pic de Marie Kondo azi făcând ordine în mine. Avea femeia dreptate: când îți faci ordine în lucruri, îți pui ordine și în trecut. Iar casa în care trăiești trebuie să îi aparțină persoaneu care ești azi, nu omului care ai fost în trecut.", a scris Mihai Morar pe pagina sa de Instagram.

 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Azi, toată ziua, asta am făcut. Am scăpat de un munte de trecut. “Masivul” din spatele meu e format din toate “căutările” mele vestimentare din ultimii 15 ani, din cei 13 ani de emisiuni zilnice la TV și din cea mai stresantă întrebare a acestei vieți: “eu cu ce mă îmbrac în seara asta la TV?”. Și, era să uit, din cele 15 kilograme în plus pe care le purtam sub hainele astea până acum câțiva ani. Un “Everest” din ce-am purtat și nu mai port. Un “Mont Blanc” format din ce-am fost ca să fiu ce sunt azi. Azi, când, 8 zile din 7, ies din casă în tricou alb sau negru, mi-e foarte clar că nu o să mai port niciodată nimic din lanțul muntos din spatele meu. Așa că, am ales să le dăruiesc întru folosul celor care le vor găsi rostul. Am ce pune pe mine mâine dimineață. Cu ochii închiși și tot nimeresc un tricou alb. M-am simțit un pic de Marie Kondo azi făcând ordine în mine. Avea femeia dreptate: când îți faci ordine în lucruri, îți pui ordine și în trecut. Iar casa în care trăiești trebuie să îi aparțină persoaneu care ești azi, nu omului care ai fost în trecut. #mihaimorar

O postare distribuită de Mihai Morar (@mihaimorar) peGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel