Mihai Mitoșeru, devastat de vestea morții lui Florin Condurățeanu. Chiar mama lui l-a anunțat: ”M-a sunat plângând”

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Mitoșeru și Florin Condurățeanu, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Mihai Mitoșeru și Florin Condurățeanu, sursa instagram/ colaj foto

Mihai Mitoșeru este în stare de șoc, după ce a aflat că Florin Condurățeanu s-a stins din viață. Mama lui l-a sunat plângând să-i dea cumplita veste.

Lumea showbizului românesc este în stare de șoc, după ce Florin Condurățeanu s-a stins din viață în urmă cu puțin timp. Printre cei care sunt devastați de vestea morții cunoscutului jurnalist se află și Mihai Mitoșeru. Acesta a publicat pe rețelele de socializare un mesaj de regret pentru Florin Condurățeanu. Totodată, vedeta a mărturisit că mama lui a fost cea care i-a dat cumplita veste.

”Acum m-a sunat Mama plângând (au fost sapt trecută împreuna la emisiune), dar tot nu pot sa cred ca a murit Florin Condurateanu! Țuțu era un om minunat! Nu mai am cuvinte! Dumnezeu să-l odihneasca!”, a anunțat Mihai Mitoșeru pe pagina de Facebook.

 

Drama sfâșietoare a lui Florin Condurățeanu. Părinții i-au murit la distanță de numai 10 luni, în același spital: „S-au iubit foarte mult”

 

Florin Condurățeanu a suferit un stop cardio-respirator

Vestea morții lui Florin Condurățeanu a fost dată în această seară la Antena 3 de prezentatorul Mihai Gâdea.

”Îmi este foarte greu să vă anunț ceea ce urmează. Colegul și prietenul nostru, unul dintre cei mai minunați oameni pe care i-am cunoscut vreodată, Florin Condurățeanu, a încetat din viață. De-a lungul timpului, prin natura lucrurilor, prin natura meseriei mele, am cunoscut foarte mulți oameni. Am lucrat cu foarte mulți oameni. Nu am întâlnit pe nimeni ca Florin Condurățeanu. În urmă cu puțin timp am aflat că scumpul nostru coleg și prieten a intrat în șoc cardio-respirator și cu toții am sperat ca Florin Condurățeanu, așa cum a învins întotdeauna în profesie, în viață, să învingă și în această seară, dar bătălia aceasta iată nu a câștigat-o. Ceea ce a câștigat a fost însă bătălia cu întreaga viață. Ne aflăm la finalul unui drum al unui om de un talent, de o generozitate, de o bunătate cum nu știu câți alți oameni l-ar putea concura vreodată. Florin Condurățeanu este cunoscut de marele public pentru modul în care și-a exercitat profesia. Și-a exercitat-o impecabil. A fost alături de cei mai iubiți români și a reușit să le spună poveștile.”,  a anunțat Mihai Gâdea la Antena 3



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel