Mihai Mitoșeru, apel disperat. Mama sa este pe patul de spital: „Trebuia sa fie operată azi”

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Mitoșeru și mama sa. Foto Facebook
Descriere foto: Mihai Mitoșeru și mama sa. Foto Facebook

Mihai Mitoșeru trece prin momente groaznice. Mama prezentatorului TV este internată în spital, gata să intre în operație, însă medicii au fost nevoiți să amâne intervenția. 

Mihai Mitoșeru le cere ajutorul internăuților. Mama acestuia are nevoie urgentă de sânge, pentru a putea intra în operație. 

Camelia Mitoșeru trebuie să intre astăzi în operație, însă, din cauza lipsei de sângem medicii sunt nevoiți să amâne intervenția. 


„Avem mare nevoie de ajutorul vostru! Mama trebuia sa fie operata azi (având o tumora benignă-meningiom), dar din lipsa de sânge operatia trebuie amânată! Va rog din suflet cine ma poate ajuta sa meargă sa doneze la orice centru de hematologie din țara, dar cu specificația: “pt Mitoșeru Georgeta Cameliar”! Indiferent ce grupa de sânge aveți! Va multumim din suflet!  Doamne ajuta!”, a scris Mihai Mitoșeru pe rețelele de socializare.

 

 

 

 

Oana Roman îi sare în ajutor amicului ei. Vedeta își roagă fanii să doneze sînge pentru mama lui Mihai Mitoșeru.

 

”Am o mare rugăminte la voi! Prietenul meu, Mihai Mitoșeru o operează pe mama lui, o operație complicată și grea! În România e lipsă de sânge acută! Vă rugăm să donați sânge pentru a o ajuta pe mama lui. Când donați, specificați pentru Camelia Mitoșeru! Trebuie operată azi, dar nu este sânge grupa A2”, a spus Oana Roman pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel