Mihai Mărgineanu, infectat cu COVID. Artistul și-a ratat vacanța: „A fost o lună ciudată”

Data publicării:
Mihai Mărgineanu, foto Facebook
Descriere foto: Mihai Mărgineanu, foto Facebook

Mihai Mărgineanu a fost depistat cu COVID-19 cu o zi înainte să plece în vacanță. 

„A fost o lună ciudată!

În jur de15 aprilie m-am infectat cu SARS-CoV (adică am făcut Covid) exact înainte cu o zi să plec în vacanță cu ai mei.

Fără simptome, o formă ușoară și fără complicații, am mers la „Matei Balș” pentru evaluare, am făcut toate analizele care m-au impresionat chiar și pe mine și s-a decis că sunt în regulă.

Am fost chiar foarte plăcut impresionat de organizarea medicală și spitalicească de la „Balș”!

După aia mi-a fost rău și nu mi-a plăcut. M-a durut capul și m-am simțit mahmur mai multe zile. Dar am urmat un protocol medical, am dormit, am râs mult cu fii mea și cu mama fii-mea, adică Ea (că și Ea a comis-o cu aceiași boală și același tratament).

După care ne-a trecut! 

În două săptămâni am plecat cu toate alea în ordine și cu masca pe meclă pe unde a vrut mușchiul nost' . A fost frumos și cu succes!

Pe 15 mai m-am întors și îmi cer scuzele de rigoare că n-am pus nicio poză cu față plină de fericire sau cu ochelari de soare pe ochii destul de chiori în față palmierilor sau a apelor turcoaz-verzui (așa cum se face la feisbuc) dar asta nu mi se pare că interesează pe nimeni ce fac io în timpul liber.

În schimb, cred că e interesant că de mâine începem filmările pentru sezonul 19 -LasFierbinti, și că de sâmbătă încep cântările de muzică popularo-folclorico-urbano-pevesel,  la care eu și trupa de „reale succesuri" ne mișcăm că peștii în apă .

Hai că se termină și începe!”, a anunțat Mihai Mărgineanu, pe pagina sa de Facebook. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel