Mihai Mălaimare, invitat la Mi-Th influencer. Dialog inedit cu Mirela Vescan, la DC News și Spectacola / video

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Mirela Vescan vă așteaptă duminică, 19 martie 2023, ora 11:00, pe DC News și Spectacola, cu o nouă ediție Mi-Th influencer. Actorul Mihai Mălaimare este invitatul săptămânii. 

Duminică, 19 martie, de la ora 11.00, vă invităm să urmăriți un interviu inedit cu actorul Mihai Mălaimare. Va fi o emisiune specială, realizată de Mirela Vescan. Stați cu noi!

Despre Mihai Mălaimare


Mihai Mălaimare s-a născut pe  27 august 1950, la Botoșani. Actor de teatru și film, director de teatru. Până în 2013, Mihai Mălaimare a fost membru al Consiliului Național al Audivizualului (C.N.A.). 

Actorul Mihai Mălaimare a fost decorat la 13 decembrie 2002 cu Ordinul național Serviciul Credincios în grad de Cavaler, alături de alți actori, „pentru devotamentul și harul artistic puse în slujba teatrului românesc, cu prilejul împlinirii unui veac și jumătate de existență a Teatrului Național din București”


Mi-Th influencer cu Mirela Vescan și Thea Haimovitz este o emisiune destinată tuturor categoriilor de public și reprezintă o sursă calificată de  informații obiective cu următoarele subiecte:

Îngrijire personală

Frumusețe

Machiaj

Sănătate

Analiză/studiu de caz

Dezvoltare personală

Ritualuri de îngrijire

Curiozități

Reportaje

 


Nu ratați emisiunea „Mi-Th influencer”, de duminică,  19 martie, de la ora 15:00. Emisiunea  va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News, dar și pe DC News TV.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă  invităm să ne urmăriți și pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201      

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania           

 

 

Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/       

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola    



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel