Șerban Huidu, motivul pentru care Mihai Găinușă nu mai vrea să audă de el. Cei doi au rupt orice legătură: „Nici nu mi-a răspuns la telefon!”

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Găinușă și Șerban Huidu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Găinușă și Șerban Huidu, instagram

Mihai Găinușă a dezvăluit motivul pentru care nu mai vrea să audă Șerban Huidu.

Șerban Huidu și Mihai Găinușă au fost colegi în cadrul emisiuniii „Cronica cârcotașilor”. Ulterior, prietenia dintre cei doi a luat sfârșit și mulți s-au întrebat ce s-a întâmplat între cei doi, mai ales că erau foarte apropiați. 

Șerban Huidu, motivul pentru care Mihai Găinușă nu mai vrea să audă de el

În cadrul unui interviu recent, Șerban Huidu a recunoscut că l-a regretat pe colegul său, încă de când a plecat de la cârma emisiunii pe care o prezentau împreună. Prezentatorul TV are doar cuvinte de laudă la adresa lui Mihai Găinușă, chiar dacă acesta refuză să mai vorbească cu el.

„Pe domnul Găinușă l-am regretat de când a plecat, am spus-o și o să o repet de câte ori voi primi această întrebare. E un om cu foarte mult talent, un om foarte instruit și un om care poate fi foarte greu înlocuit. De foarte multe ori. Ultima oară, când am împlinit 20 de ani, l-am sunat să vină să prezentăm o ediție aniversară. Nici n-a răspuns la telefon!”, a declarat Șerban Huidu, pentru cancan.ro

Șerban Huidu, despre începuturile emisiunii „Cronica Cârcotașilor”

În cadrul aceluiași interviu, Șerban Huidu a fost întrebat cum reacționau vedetele atunci când se vedeau la emisiunea pe care o prezenta, în tot felul de ipostaze amuzante. Prezentatorul TV a recunoscut că Oana Zăvoranu a fost una dintre vedetele care au reacționat destul de impulsiv, la început. 

„Am avut ori noroc, ori lipsă de curaj din partea celor care apăreau, pentru că foarte puțini oameni au fost vocali. Unul a fost Oana Zăvoranu, de-a lungul timpului. Dar în general, noi am făcut distincție între omul respectiv și ce greșeli face. A fost la un moment dat o fază foarte tare, eram la început și făcusem o scenetă cu Năstase, care nu avea patru case, avea o stradă întreagă. A telefonat, probabil, supărat, la șeful nostru de atunci. Și șeful a zis «m-am uitat, am vizionat, permiteți să raportez, nu aveți patru, nu aveți șase, aveți o stradă întreagă». Ăla a murit de râs și cam asta a fost. Niciodată n-a fost să vină să îți dea omoru’. Că era de notorietate ce se întâmplă.”, a mai spus prezentatorul TV, pentru sursa menționată mai sus. 

Citește și: Șerban Huidu a refuzat o ofertă cu șase zero-uri. Motivul pentru care a „pierdut” câteva milioane: „Ăştia, care şi-au bătut joc de tata, să-şi pună pofta în cui!”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience