Mihai Budeanu, externat din spital după 3 săptămâni: „Am învins”

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Budeanu, instagram
Descriere foto: Mihai Budeanu, instagram

Mihai Budeanu, componentul trupei 3 Sud Est, a fost fost externat din spital, după trei săptămâni grele de luptă cu virusul SARS-Cov2. 

Vești bune despre starea de sănătate a lui Mihai Budeanu. Anunțul a fost făcut chiar de artist, după 3 săptămâni de spitalizare.

 

„Salutare, oameni buni! De azi sunt acasă, iar starea mea de sănătate este tot mai bună, de la o zi la alta. După aproape 3 saptamâni și ceva foarte grele, cu mult stres și emoții la terapie intensiva, pot să zic că am învins. A venit timpul să multumesc și eu personal medicilor care mi-au salvat viața.
Am avut alaturi nu doar doctori ci și îngeri păzitori:
Dr. Ion Alexie, prietenul nostru medic specialist infectionist în Las Vegas.
Multumesc foarte mult prietenului nostru, medic primar ATI Ciprian Barbulescu care a fost foarte implicat și  atent în tratarea mea și personalului medical al Spitalului Municipal Mangalia. Multumesc, de asemenea, medicilor și cadrelor medicale de la Spitalul Municipal Medgidia, în special Dr. Ionut Vasilescu pentru aportul  foarte important în salvarea vieții mele.
 Mai vreau să multumesc, bineînteles, vouă fanilor și prietenilor 3Sud Est care m-ați asaltat cu mesajele voastre de suflet și v-ați rugat pentru binele meu.
La final, dar nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc familiei mele, care a fost cea  mai încercată.
Acest mesaj aș fi vrut sa fie unul in care sa anunț o lansare de piesa sau poate ceva mai optimist, cum v-am obisnuit de fiecare dată, dar viața e asa de încurcată uneori si nu stim ce ne asteaptă.
Aveti grija de voi si puneti sănătatea pe primul loc!!”, a anunțat artistul pe pagina sa de Facebook. 

 

 

Mihai Budeanu a trecut prin cele mai grele momente din viața lui, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. Membrul Trupei 3 Sud Est a ajuns de urgență la spitalul din Mangalia, acolo unde a fost internat la Terapie Intensivă. Starea lui a fost una foarte gravă, iar medicii l-au transferat la Medgidia, pentru a putea beneficia de tratamentul cu plasmă.mbiție”.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel