Mihai Bobonete, replică GENIALĂ în scandalul Colțescu. ATAC la Jurgen Klopp: „Ești nebun”

Actorul Mihai Bobonete intervine în scandalul momentului, sărind în apărarea arbitrului Sebastian Colțescu. Bobiță din Las Fierbinți îl atacă pe Jurgen Klopp, managerul FC Liverpool. 

Mai multe vedete autohtone și-au arătat susținerea față de arbitrul Sebastian Colțescu, acuzat de rasism de către o lume întreagă, după ce a folosit apelativul  ”ăla negru” în meciul  PSG – Bașakșehir. Este și cazul lui Mihai Bobonete, actorul care îl interpretează pe Bobiță, din serialul Las Fierbinți. Actorul l-a contrat pe  managerul lui FC Liverpool, Jurgen Klopp, după ce acesta a postat un mesaj pe Facebook în care dă de înțeles că îl acuză și el pe arbitrul român de rasism. ”SPUNE NU RASISMULUI”, este mesajul postat de tehnicianul neamț, care l-a înfuriat pe Bobonete. 

 

Actorul nu a stat pe gânduri și a intervenit imediat, lăsând un comentariu public. 

”Ești nebu. Nu era o formă de rasism. Era doar limba română. Sunteți atât de mândri de acest rahat și faceți multe lucruri… încercați să utilizați google translate”, i-a răspuns Bobiță tehnicianului german.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 11 dec 2020, 13:28 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play