Mihai Bobonete, replică GENIALĂ în scandalul Colțescu. ATAC la Jurgen Klopp: „Ești nebun”

Data actualizării: | Data publicării:

Actorul Mihai Bobonete intervine în scandalul momentului, sărind în apărarea arbitrului Sebastian Colțescu. Bobiță din Las Fierbinți îl atacă pe Jurgen Klopp, managerul FC Liverpool. 

Mai multe vedete autohtone și-au arătat susținerea față de arbitrul Sebastian Colțescu, acuzat de rasism de către o lume întreagă, după ce a folosit apelativul  ”ăla negru” în meciul  PSG – Bașakșehir. Este și cazul lui Mihai Bobonete, actorul care îl interpretează pe Bobiță, din serialul Las Fierbinți. Actorul l-a contrat pe  managerul lui FC Liverpool, Jurgen Klopp, după ce acesta a postat un mesaj pe Facebook în care dă de înțeles că îl acuză și el pe arbitrul român de rasism. ”SPUNE NU RASISMULUI”, este mesajul postat de tehnicianul neamț, care l-a înfuriat pe Bobonete. 

 

Actorul nu a stat pe gânduri și a intervenit imediat, lăsând un comentariu public. 

”Ești nebu. Nu era o formă de rasism. Era doar limba română. Sunteți atât de mândri de acest rahat și faceți multe lucruri… încercați să utilizați google translate”, i-a răspuns Bobiță tehnicianului german.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel