Mihai Bobonete recunoaște că e un bărbat GELOS: „Nevastă-mea e mai frumoasă pe an ce trece”

Data publicării:

Mihai Bobonete afirmă că frumusețea soției sale îl face gelos. 

Sunt împreună de peste 25 de ani, se iubesc și au o relație fericită, dar nu au crezut niciodată că vor ajunge să se căsătorească. Mihai Bobonete și Cătălina au ajuns în fața altarului dupa 23 ani de relație. S-au cunoscut în 1995. În 2009 și-au spus Da în fața ofițerului stării civile, iar în 2017 s-au cununat religios. 

Chiar și după atâta timp, actorul mărturisește să se întâmplă să mai fie gelos, văzându-și cât de frumoasă este soția sa. Însă spune că îi trece repede, amintindu-și cât de mult se iubesc. De asemenea, Bobitză spune că nu a călcat niciodată strâmb și nu a fost niciodată interesat de ispitele din jur. 

„Nu m-au interesat niciodată aceste „tentații purtătoare de sâni pentru că nu ne-am riscat niciodată familia și cariera pentru tentații de genul ăsta. Vorbesc la plural că mă refer și la colegii mei de serial. Plus că vreți să vă mai spun ceva? Am văzut multe și am trăit și mai multe în adolescența mea… Acum am acasă TOT ce-mi trebuie, de ce să mai caut altceva în altă parte? Gelos mai sunt din când în când, pentru că nevastă-mea e mai frumoasă pe an ce trece, dar de fiecare dată mă liniștesc cu gândul că, dacă nu s-a întâmplat nimic atât amar de vreme, ce s-ar mai putea întâmpla acum, când oricum știu că ea mă iubește și eu o iubesc la fel?”, a declarat actorul pentru VIVA. 

 

Mihai Bobonete și soția lui s-au căsătorit după 14 ani de relație

Actorul spune că motivul pentru care au așteptat atât de mult să se căsătorească ar fi faptul că niciunul dintre ei nu credea că actele ar schimba ceva în relația lor. Totuși, în momentul în care au decis să facă un copil, și-au schimbat decizia și au hotărât să devină soț și soție, cu acte în regulă, pentru ca cel mic să se nască într-o familie cu același nume. astfel că în 2009 au făcut cununia civilă. Mai târziu, după 8 ani, Cătălina și-a dorit să îmbrace rochia de mireasă, astfel că au făcut și nunta. 

„Am făcut cununia civilă în 2009 și nunta & cununia religioasă în 2017. Ne cunoaștem din 1995. Nu ne-am gândit niciodată la căsătorie, nu credeam în instituția căsătoriei. Dragostea poate exista la nemurire și fără acte. Ne doream, în schimb, copii și a rămas Cătălina însărcinată – am înțeles că e mai simplu pentru copil să se nască într-o familie cu același nume. Mai târziu, peste opt ani, Cătălina și-a dorit să îmbrace rochia de mireasă”, a declarat Bobonete pentru Viva. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel