Mihai Bobonete, mesaj inedit pentru Mădălina Ghenea: „Ne mai limpeziți și nouă ochii”

Mihai Bobonete, Mădălina Ghenea, colaj foto Instagram
Descriere foto: Mihai Bobonete, Mădălina Ghenea, colaj foto Instagram

Mădălina Ghenea a făcut ravagii pe internet cu noua sa apariție, iar comediantul Mihai Bobonete nu a putut rămâne indiferent.

Frumusețea actriței Mădălina Ghenea depășește limitele internetului. Frumoasa româncă adună zeci de mii se like-uri și aplauze pentru imaginile pe care le postează pe rețelele de socializare. Trupul de zeiță al actriței a captat atenția și altor celebrități. Mihai Bobonete, bărbat serios, căsătorit și cu familie, dar cu meserie de comediant, nu s-a putut abține și a comentat la ultima imagine postată de actriță. 

”Sărut mâna! Dacă veniți prin Deltă, să luați un fâș mai gros că încă nu e vreme de tricotul ăla de pe dumneavoastră...atât vrusei să vă spui, în rest multă sănătate că ne mai limpeziți și nouă ochii!”, a scris Mihai Bobonete pe rețelele de socializare, făcând aluzie la ținuta minusculă a Mădălinei. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)

 

Nu este pentru prima dată când Bobonete îi face complimente Mădălinei. În luna martie, actorul a postat un alt mesaj cu referire la actrițele pe care le admiră: 

Baba Mea again...and again forever! @monicabellucciofficiel. Scuze @officialmadalinaghenea, dar încă nu te încadrezi dar promit că peste 20 de ani, cu tine încep postarea!”, a scris comediantul în dreptul unei fotografii cu Monica Bellucci.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihai Bobonete (@mihai.bobonete)

Mădălina Ghenea este deseori asemănată cu actrița Sophia Loren și chiar interpretează rolul acesteia în filmul House of Gucci.

 

 

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 07 mai, 09:36 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play