Mihai Bobonete, mesaj inedit pentru Mădălina Ghenea: „Ne mai limpeziți și nouă ochii”

Data publicării:
Mihai Bobonete, Mădălina Ghenea, colaj foto Instagram
Descriere foto: Mihai Bobonete, Mădălina Ghenea, colaj foto Instagram

Mădălina Ghenea a făcut ravagii pe internet cu noua sa apariție, iar comediantul Mihai Bobonete nu a putut rămâne indiferent.

Frumusețea actriței Mădălina Ghenea depășește limitele internetului. Frumoasa româncă adună zeci de mii se like-uri și aplauze pentru imaginile pe care le postează pe rețelele de socializare. Trupul de zeiță al actriței a captat atenția și altor celebrități. Mihai Bobonete, bărbat serios, căsătorit și cu familie, dar cu meserie de comediant, nu s-a putut abține și a comentat la ultima imagine postată de actriță. 

”Sărut mâna! Dacă veniți prin Deltă, să luați un fâș mai gros că încă nu e vreme de tricotul ăla de pe dumneavoastră...atât vrusei să vă spui, în rest multă sănătate că ne mai limpeziți și nouă ochii!”, a scris Mihai Bobonete pe rețelele de socializare, făcând aluzie la ținuta minusculă a Mădălinei. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)

 

Nu este pentru prima dată când Bobonete îi face complimente Mădălinei. În luna martie, actorul a postat un alt mesaj cu referire la actrițele pe care le admiră: 

Baba Mea again...and again forever! @monicabellucciofficiel. Scuze @officialmadalinaghenea, dar încă nu te încadrezi dar promit că peste 20 de ani, cu tine încep postarea!”, a scris comediantul în dreptul unei fotografii cu Monica Bellucci.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihai Bobonete (@mihai.bobonete)

Mădălina Ghenea este deseori asemănată cu actrița Sophia Loren și chiar interpretează rolul acesteia în filmul House of Gucci.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel