Mihai Bobonete, bătut de un taximetrist, dintr-o confuzie. Octavian Strunilă, martor la incident

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Bobonete, foto Instagram
Descriere foto: Mihai Bobonete, foto Instagram

Mihai Bobonete a avut parte de clipe de coșmar, în urmă cu ceva vreme, când a fost agresat de un taximetrist cu o bâtă. Actorul Octavian Strunilă a povestit tot incidentul.

Octavian Strunilă a fost invitatul lui Mihai Bobonete în podcastul „Da, Bravo”, de pe YouTube, acolo unde a povestit un incident amuzant, dar mai puțin plăcut, prin care cei doi actori au trecut în urmă cu ceva vreme. 

Mihai Bobonete i-a compus o poezie lui Cabral: Dacă am fi târziu bătrâni și asistați, să scrie pe morminte: ”Au fost...frați”

Mai precis, Mihai Bobonete a fost bătut de un taximetrist, din cauza lui Octavian Strunilă.

Cei doi plecau dintr-un club și au vrut să ia un taxi, însă taximetristul le-a refuzat cursa pentru că nu ar fi fost „în drumul lui”. Deranjat de răspunsul taximetristului, Strunilă a pus mâna pe telefon și l-a reclamat la dispecerat. Șoferul i-a urmărit pentru a se răzbuna, însă a bătut omul nepotrivit.

Mai ții minte cu taximetristul care te-a bătut din cauza mea? Am plecat din Fire și am urcat întru-un taxi. Și îi spunem Calea Vitan 203. Și taximetristul zice că nu ne ia, că el nu merge în direcția aia. Am coborât din taxi și am urcat în taxi-ul din spate. Între timp, am sunat la dispecer și am spus că numărul TXT n-a vrut să ne ia'.

Octavian Strunilă, totul despre „Complet Necunoscuți”, comedia fenomen care a făcut înconjurul lumii. Interviurile Spectacola și DC News


„Când am ieșit dintr-un pasaj, șoferul cu TXT a venit în spatele nostru. Eh, tu ai stat în taxi în față și eu în spate. Taximetristul a venit să te bată cu o bâtă de baseball, crezând că tu ești capul răutăților. Eu făcusem răul, tu nici nu știai de ce te bate ăla. Ăla îi spune taximetristului: Deschide că îți sparg geamul!', a povestit Otavian Strunilă.

 

Premiera lungmetrajului „Complet Necunoscuți”, adaptare realizată de Octavian Strunilă după celebrul „Perfetti Sconosciuti”, are loc la TIFF 2021

 

Lungmetrajul regizat și adaptat de Octavian Strunilă, o comedie inteligentă despre adevăr și relații, va putea fi vizionat, în exclusivitate, în cadrul celui mai mare festival dedicat filmului de lungmetraj din România, apreciat ca unul dintre cele mai importante 40 de festivaluri din lume! Producția va avea statutul de film invitat, iar publicul se va putea bucura de două proiecții, cea mare, din Piața Unirii, pe 24 iulie, și a doua, indoor, într-o dată ce urmează a fi programată. 

La premiera lungmetrajului „Complet Necunoscuți” vor fi prezenți atât producătorii, cât și actorii din distribuția filmului. Anca Dumitra, Andreea Grămoșteanu, Leonid Doni, Alex Conovaru, Ada Galeș, Gabriel Răuță, Adrian Ștefan, Catia M. Tănase, dar și Paul Ipate, host și narator al making of-ului, și Octavian Strunilă, producător, regizor, scenarist și actor, vor fi prezenți cu toții la TIFF, pentru a trăi emoția lansării acestui film atât de așteptat de public.

„În sfârșit pot să-mi exprim public bucuria și entuziasmul acestei vești atât de importante pentru noi, pentru mine și pentru echipa care a muncit alături de mine la acest film! Suntem foarte încântați să avem premiera lungmetrajului „Complet Necunoscuți” la TIFF, un festival de primă mână, cu producții ale marilor regizori din întreaga lume și cu o selecție atât riguroasă făcută de organizatori. Am avut un feedback încurajator din partea directorului artistic al festivalului, Mihai Chirilov, căruia îi mulțumesc pentru răbdarea cu care a analizat unele detalii și pentru încrederea pe care mi-a acordat-o chiar de la debutul meu în lungmetraj. E o onoare și o mândrie pentru mine, mai ales că vom fi la TIFF în plin weekend, într-o zi în care, sper eu, piața va fi plină. Am mari emoții, așa cum e normal, dar sunt nerăbdător să mergem la Cluj-Napoca cu toată echipa filmului, cu actorii, și să vizionăm în premieră filmul, împreună cu publicul TIFF 2021!”, a declarat Octavian Strunilă, regizor și producător.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel