Octavian Strunilă, totul despre „Complet Necunoscuți”, comedia fenomen care a făcut înconjurul lumii. Interviurile Spectacola și DC News

Data actualizării: | Data publicării:
Octavian Strunilă și Georgiana Ioniță, Interviurile Spectacola și DC News
EXCLUSIV
Descriere foto: Octavian Strunilă și Georgiana Ioniță, Interviurile Spectacola și DC News

Octavian Strunilă, actor, regizor și scenarist, vine la Interviurile Spectacola și DC News, miercuri, de la ora 18:00, pentru a dezvălui totul despre „Complet Necunoscuți”, varianta românească a producției-record „Perfetti Sconosciuti”, pe care urmează să o filmeze în România.

Octavian Strunilă a început un proiect îndrăzneț. Actorul va produce și regiza varianta românească a comediei italienești care a ajuns fenomen mondial. Filmul „Perfetti Sconosciuti” a fost ecranizat în peste 20 de țări, iar impactul este unul uriaș.  Varianta în limba română a celebrului film se numește „Complet Necunoscuți”.

 

Povestea filmului pleacă de la un simplu joc, menit să aducă distracția într-un grup de prieteni, care însă ajunge să scoată la iveală adevăruri dureroase, care riscă să distrugă relații și căsnicii. 

Distribuție de excepție


Anca Dumitra, Andreea Grămoșteanu, Leonid Doni, Alexandru Potocean, Ada Galeș, Gabriel Răuță, Adrian Ștefan și Catia M. Tănase sunt actorii pe care Octavian Strunilă  pariază pentru succesul adaptării în limba română.


Cum a reușit să obțină drepturile de autor pentru celebra comedie, ce modificări va aduce scenariului, dar și când va fi lansarea, aflați miercuri, de la ora 18:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și  DC News TV. 

 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel