Mihai Bendec, în stare de EBRIETATE. Actorul și-a dat jos pantalonii pe stradă

Data publicării:

Mihai Bendeac și-a arătat posteriorul, în plină stradă. Actorul era în stare de ebrietate. 

Mihai Bendeac a apărut în fața fanilor, în stare de ebrietate. După o noapte nebună de distracție într-un club din Capitală, alături de Mihai Bobonete, Mihai Dragomir Rait, alias Bobiță și Dorel din Las Fierbinți, Codin Maticiuc, Ana Dinicu, actorul a apărut în fața fanilor într-un mod total neașteptat. 

După ce au plecat din club, distracția a continuat în mașină, unde Codin Maticiuc l-a filmat pe Mihai Bendeac, care se afla într-o stare de ebrietate. Acesta a început să înjure, chiar dacă în mașină se aflau și două femei. Pe lângă cuvintele vulgare, Mihai Bendeac și-a amintit de părinții lui, despre care a spus că sunt la Arsenie Boca, ”se roagă pentru sănătatea mea”.

Anca Dinicu, care se afla lângă el i-a dat o replică pe măsură: ”Se roagă pentru însănătoșirea ta la cap!”

De pe scaunul din față se afla Monica Munteanu, managerul actorului și juratului de la iUmor, care a ținut să precizeze că es este cea mai trează dintre toți. 

Mihai Bendeac și-a dat pantalonii jos, în public: ”Dacă vrei paparazzi, îți dau eu!”

Codin Maticiuc a continuat să îl filmeze pe Mihai Bendeac, care la un moment dat a coborât din mașină și, și-a dat pantalonii jos, spre surprinderea tuturor. 

”Dacă vrei paparazzi, îți dau eu!”, a spus Codin Maticiuc, în timp ce îl filma pe Mihai Bendeac. 

Astrograma lui Mihai Bendeac

"Marea Conjuncție Jupiter-Neptun din 12 aprilie va tranzita dubla Venus-Marte din Pești, din astrograma lui Bendeac. Nivelul de inspirație/creativitate va fi unul uimitor, iar dorința de iubire va crește. Cu siguranță, vom auzi știri interesante despre viața lui profesională, dar și despre cea personală! Ba chiar aș putea spune că vor urma doi ani de neuitat pentru Mihai Bendeac!", a transmis astrologul Daniela Simulescu, redactor şef Astrosens. 

"Un rebel, şi-a impus propriile reguli. Dar când ai planeta artiştilor şi a acţiunii în Peşti..."

„Mihai Bendeac s-a născut pe 16 februarie 1983. Avem de-a face cu un nativ Vărsător. Și nici nu ar fi greu să ne dăm seama de acest lucru. Spun asta pentru că Mihai Bendeac a fost dintotdeauna un nonconformist, un rebel, independent, și-a impus propriile reguli, dar s-a demonstrat a fi un adevărat vizionar și căutător al adevărului. Luna se afla în Berbec în momentul nașterii sale. Cu alte cuvinte, are o nevoie permanentă de a-și consuma energia, chiar inepuizabilă, câteodată într-un mod mai impulsiv. De asemenea, poziția Lunii îl face să perceapă totul ca pe o luptă, de aici ambiția și spiritul competitiv. Spunea deseori că voia să fie primul sau cel care este de neuitat. Nu degeaba nu i-a fost teamă niciodată să aleagă personaje importante, să fie deschizător de drumuri pentru alți colegi. Mercur în Vărsător îl face inteligent și foarte intuitiv, iar careul acestuia cu Saturn îi conferă mult sarcasm și ironie. 

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel