Astrograma lui Mihai Bendeac: Vor urma doi ani DE NEUITAT. Vom auzi multe ştiri interesante despre viaţa lui

Data publicării:
Facebook Mihai Bendeac
EXCLUSIV
Descriere foto: Facebook Mihai Bendeac

Mihai Bendeac împlineşte astăzi 39 de ani, iar cu această ocazie astrologul Daniela Simulescu i-a realizat astrograma. Vezi mai jos la ce ne putem aştepta din partea lui Mihai Bendeac în 2022. 

"Marea Conjuncție Jupiter-Neptun din 12 aprilie va tranzita dubla Venus-Marte din Pești, din astrograma lui Bendeac. Nivelul de inspirație/creativitate va fi unul uimitor, iar dorința de iubire va crește. Cu siguranță, vom auzi știri interesante despre viața lui profesională, dar și despre cea personală! Ba chiar aș putea spune că vor urma doi ani de neuitat pentru Mihai Bendeac!", a transmis astrologul Daniela Simulescu, redactor şef Astrosens. 

"Un rebel, şi-a impus propriile reguli. Dar când ai planeta artiştilor şi a acţiunii în Peşti..."

 

„Mihai Bendeac s-a născut pe 16 februarie 1983. Avem de-a face cu un nativ Vărsător. Și nici nu ar fi greu să ne dăm seama de acest lucru. Spun asta pentru că Mihai Bendeac a fost dintotdeauna un nonconformist, un rebel, independent, și-a impus propriile reguli, dar s-a demonstrat a fi un adevărat vizionar și căutător al adevărului. Luna se afla în Berbec în momentul nașterii sale. Cu alte cuvinte, are o nevoie permanentă de a-și consuma energia, chiar inepuizabilă, câteodată într-un mod mai impulsiv. De asemenea, poziția Lunii îl face să perceapă totul ca pe o luptă, de aici ambiția și spiritul competitiv. Spunea deseori că voia să fie primul sau cel care este de neuitat. Nu degeaba nu i-a fost teamă niciodată să aleagă personaje importante, să fie deschizător de drumuri pentru alți colegi. Mercur în Vărsător îl face inteligent și foarte intuitiv, iar careul acestuia cu Saturn îi conferă mult sarcasm și ironie. 

Dar să vorbim acum despre conjuncția Venus-Marte în semnul Peștilor. Când ai planeta artiștilor și cea a acțiunii în semnul cel mai alunecos, fermecător și adaptabil, cu siguranță avem un nativ care se poate transpune în absolut orice ipostază sau să umble în “pantofii” oricui. Ca să nu mai spunem de creativitatea fără limite. Capacitatea sa de empatie este uimitoare, până într-acolo încât să se piardă total, să se implice trup și suflet în orice poveste. Iar Nodul Sud în Capricorn este responsabil pentru puterea sa de a se disocia de propria persoană atunci când interpretează un personaj, fie el Roby Roberto sau Alexandru Vișinescu", a mai spus astrologul. 

Cu această ocazie, Spectacola.ro îi urează lui Mihai Bendeac un călduros LA MULŢI ANI şi mult succes în proiectele viitoare. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel