Mihai Bendeac, „talibanul” de pe platou. Când va fi premiera filmului „Căsătoria”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Mihai Bendeac
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Mihai Bendeac

Primele imagini cu filmul lui Bendeac au fost dezvăluite. „Căsătoria” ar putea fi lansat drept „cadou”. Ce transmit primele detalii ale peliculei.

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai cunsocuți comedianți și actori din România. Cu ocazia mai multor apariții media, actorul a recunoscut că dorește să fie recunoscut la nivel mondial. Cu toate că are o fire excentrică, mulți punând sub semnul întrebării anumite concepții pe care le are Bendeac, el rămâne unul dintre cei mai importanți artiști pe care îi are România la ora actuală.

Mihai Bendeac a vorbit cu alte ocazii despre proiectele sale de viitor. Printre altele, după plecarea de la IUmor, artistul a început propriile sale proiecte. Au fost câteva zvonuri despre un film care ar putea fi legat contractual de ProTV, însă ce se știe sigur este faptul că acesta va avea o emisiune pe postul de televiziune precizat.

„Am devenit un taliban al peliculei. Nu pot concepe cinematografia altfel decât filmată în peliculă. Sigur, asta înseamnă că nu poți trage un număr mare de duble, că trebuie să ai săptămâni, luni de repetiții înainte de începerea producției, că toată lumea trebuie să se concentreze și să se focuseze în momentul în care se strigă “motor” (când filmezi în digital ar trebui să se strige “Rec!), sigur că nu ai control asupra materialului și nu poți verifica dublele decât la zile distanța, abia după developare și asta implică și riscuri. DAAAR…. nu despre asta este filmul? Indiferent ce ar spune unii și alții, eu susțin că acel feeling pe care ți-l oferă niște imagini cinematografice în peliculă nu poate fi atins în digital. Și voi continua să lucrez așa. Aici aveți un short clip de la testele de cameră pentru “Căsătoria”, primul meu film. Zi frumoasă!”, a spus artistul, pe rețelele de socialziare.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihai Bendeac (@jurnalul_unui_burlac)

 

Ce a mai spus Bendeac despre viitoarele proiecte

„Suntem în preproducție, momentan cu primul film. Vom merge, însă, în paralel cu ambele. E un fel de film de epocă, prima parodie românească. Subiectul e unul de actualitate, jocurile de noroc. Iar eu am rolul principal al unui tip care ajunge într-o situație dramatică din punct de vedere financiar și încearcă să se căsătorească cu o fată foarte, foarte urâtă și foarte, foarte rea, dar care e foarte, foarte bogată.”, a mai spus acesta, potrivit Cancan.

Cu toate acestea, el a menționat la vremea respectivă că într-o lună va începe producția, iar premiera ar putea fi la anul, de ziua sa.

„Este un subiect despre care nu pot vorbi în acest moment. Sunt excepțional de bine. Lumea mă poate vedea la teatru și prin toată țara, că merg peste tot. În prezent, pregătesc două filme și o carte. Filmele le fac eu, ca și concept, scenariu. De-a lungul timpului am făcut seriale, scatch-uri, dar filme până acuma nu. De aceea sunt și foarte emoționat. Primul dintre filme e gata ca și scenariu, al doilea e la jumătate. Ar trebui să intre în producție cam într-o lună. Probabil premierea primului film ar putea fi chiar de ziua mea, anul viitor. E un film de epocă, prima parodie românească. Subiectul e unul de actualitate, jocurile de noroc”, a declarat acesta pentru Cancan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel